OGNJANOVIĆ: Zašto Sergej nije osnovao fond pre nego što je Tijana umrla?

Roditelji Tijane Ognjanović objasnili su MUP-u kako su raspolagali novcem prikupljenim za njenu operaciju, kao i da će o sudbini novca odlučiti tek pošto se završi ostavinska rasprava

  • 34

Nebojša Ognjanović juče je u MUP-u objasnio da se novac za malu Tijanu sakupljao i nakon što je prikupljeno dovoljno sredstava za njenu operaciju zato što je postoperativni tok veoma skup i da bi koštao više od tri miliona dolara!

- Pitajte Sergeja Trifunovića zašto nije formirao fond pre smrti moje ćerke? Zašto je čekao da moja Tijana umre, pa da deli pare? - zahtevao je juče na saslušanju u policiji Nebojša Ognjanović, povodom nedavne izjave glumca da je "Tijanin otac odbio da prebaci višak novca drugoj deci"!

Roditelji male Tijane, koja je preminula 15. jula u bolnici u Hjustonu dok je čekala na transplantaciju srca, juče su izjavili da će o sudbini 400.000 evra i 1,26 miliona evra, koliko je ostalo na računima njihove ćerke, odlučiti tek, pošto se završi ostavinska rasprava.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lion

    15. novembar 2013 | 22:14

    Ovaj covek nebojka Ognjanovic nema ni malo obraza.meni je ovo gnjusno!Alooo,da nije bilo Sergeja ni bi ni stigla da pokusa da ode u Ameriku.Kako te nije sramota da prozivas ovog coveka.Pre njegovog mesanja svim akcijama ste prikupili samo 200.000e.Treba da si mu zahvalan a ne besan na sve koji su otkrili tvoje smutljive namere.Bez obzira sta pricas ocekujem da pare predas i uplatis drugoj bolesnoj deci a to sto i do sada svrnuo dosta ti je.Ti nekog da prozivas po novinama!

  • Dukiii

    15. novembar 2013 | 22:24

    Strasno! Kako ga nije sramota? To sto rade je šamar narodu Srbije a i drugima koji su pomogli i ujedinili se.

  • Bojan

    15. novembar 2013 | 21:56

    Ajde sad ne napadaj. Da vas nisu provalili novinari sto posto sam "siguran" da bi dali sve do centa bolesnoj deci. Cutali ste celo vreme a ti si lupao gluposti. Ko je imun na pare bas me zanima???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA