Vreme čitanja: oko 2 min.

Nađ posle remija u Kruševcu: "Ekipa je u nokdaunu... Pravi navijači će podržati ekipu, cilj je drugo mesto"

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener crno-belih nije bio zadovoljan viđenim

  • 1
Albert Nađ Foto: Telegraf.rs

Ekipa Partizana je izvukla remi u Kruševcu protiv Napretka sa 3:3, iako su gubili 3:1 do 80. minutu, kada su golovima Alekse Jankovića i Gajasa Zahida došli do jednog poena koji bi mogao da znači u borbi za drugo mesto i kvalifikacij eza Ligu šampiona.

Partizan nije blistao, dok je i trener Albert Nađ bio nezadovoljan.

- Koliko vidim, ekipa je u velikom nokdaunu. To ne traje poslednja dva kola, već duži period. Želeo bih zato da poručim navijačima da podrže ekipu i klubu, a oni pravi će to uraditi. Nismo ispunili šta smo planirali. Izrazi lica igrača u svlačionci to pokazuju. Imali smo dosta prilika, a Napredak je koristio slabosti koje nam se pojavljuju u defanzivi. Stvorio je prednost koji smo jurili. Sad nismo uspeli da prokrenmo, možda plaćamo za one iz perioda kad smo okretali rezultate protiv Radničkog iz Niša, IMT-a, Radnika…

On je potom rekao da je cilj ostati na drugom mestu.

- Moramo da se borimo. Kad je Zvezda prešla na prvo mesto i odmakla nam, osnovni cilj je bio da zadržimo drugo mesto. Teško će biti u poslednje tri utakmice. Vidite da ekipa nema nimalo samopouzdanja. Da li može da se podigne? Ceo stručni štab to pokušava, ali momci moraju sami.

Partizan nije računao na Franka Kanutea na ovom meču.

- Dan pre puta se požalio na problem zadnje lože. Pitali smo ga da li je spreman, može li da odgovori zahtevima ako bismo ga ubacili u nekom trenutku, a rekao je da nije 100 odsto spreman i nisam želeo da rizikujem. Zato ga nismo poveli.

Na kraju, on je upitan zašto Kanute nije igrao i više.

- To je pitanje za mog prethodnika. Jesam bio tu, ali prethodnik ga je doveo, računao na njega, onda je doveden na zimu Ovusu i dobio je prednost. Kanute je zatim bio povređen, tokom boravka na Kipru nije bio u punom trenažnom procesu, a u utorak se požalio na bol u zadnjoj loži, iako dan ranije nismo trenirali tako da bi mogla da bude povreda. Došao je pred put i rekao da ga boli, da nije spreman.

(Telegraf.rs)

Video: Albert Nađ zadovoljan posle remija: Nismo imali ovoliko šansi poslednjih 5 utakmica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    9. maj 2024 | 09:38

    Ti kao kopilot si trebao da simuliras ketenje kod 3:3 a ne da de smoris tako, nista nisi naucio od ljuljaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA