Zbog buke u kafiću policija plenila instrumente muzičarima (VIDEO)

Policija Novog Sada zajedno sa pripadnicima Žandarmerije zaplenila je instrumente i podnela prekršajne prijave protiv muzičara na koje su se žalili građani zbog buke

  • 16

Građani Novog Sada žalili su se duži vremenski period na buku koja je dolazila iz obližnjih kafića, a koju su pravili muzičari. Policija Novog Sada zajedno sa pripadnicima Žandarmerije postupila je po prijavi građana i zaplenila instrumente orkestrima koji su nastupali u ovim lokalima.

Policija i Žandarmerija je kako kažu u PU Novi Sad obišla lokale i kafiće na koje su se žalili građani i naredila da se muzika smanji i da će u suprotnom biti oduzet svaki instrument.

Pošto je muzika i dalje nastavila da svira, policija je zaplenila muzičke instrumente i podnela prekršajne prijave.

- Te instrumente smo privremeno oduzeli, podneće se i prekršajne prijave protiv vinovnika ovih događaja, a podneli smo i zahtev da se izrkne mera trajnog oduzimanja muzičkih instrumenata - rekao je Stevan Jović iz PU Novi Sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    17. novembar 2013 | 12:36

    Sve mora da se pleni ako treba, zakon mora da vazi za sve I da se postuje.Do deset uvece mozes da uzivas slusas muziku a posle deset tajac! Za neradnike je ovo nenormalno!

  • Haj

    17. novembar 2013 | 11:49

    Da ima vlasti i u Beogradu bi se isto to radilo.

  • Komentator

    17. novembar 2013 | 12:21

    Ovo je preterivanje...treba ih tuziti pid hitno. Po Ustavu zivot i imovina su neprikosnoveni. Ovo je direktno krsenje ljudskih prava i Ustava. Nigde u zakonu ne postoji oduzimanje muzickih instrumenata kao metod prevencije ili represije. Da je droga nadjena u kolima ili stanu, pa da se ta imovina pleni, ovako ovo nema blage veze s mozgom i/ili pravom. ove policajce tuziti i smeniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA