Njega su optužili za krađu 980.000 evra s bankomata!

Slobodan Nikolić tvrdi da ima nameru da vrati celokupan iznos banci "Inteza" nakon prodaje nekoliko igrača, pošto je licencirani menadžer UEFA. Sumnja se da je imao pomoć u banci

  • 12

Slobodan Nikolić, najveći domaći pljačkaš banke koji je uhapšen u beogradskom hotelu "Hajat" zbog optužbe da je ukrao s bankomata banke "Inteza" novac u vrednosti od 980.000 evra, veći deo novca potrošio je na kockanje!

Kako je objasnio nakon privođenja, ima nameru da vrati celokupan iznos banci "Inteza" nakon prodaje nekoliko igrača, pošto je licencirani menadžer UEFA, saznaje Telegraf.rs.

Policija trenutno utvrđuje kako je uspeo da podigne ovoliku sumu s bankomata, kao i da li je imao saučesnika u samoj banci.

Njega su uhapsili pripadnici Uprave kriminalističe policije MUP-a Srbije zbog sumnje da je u periodu od sredine maja do sredine juna prevarom oštetio banku "Inteza" za 985.000 evra. Nikolić je zloupotrebio softver sistem u banci, čija je svrha bila kontrola korišćenja i autorizacije platnih kartica.

Kako se sumnja, Nikolić  je podizao novac s bankomata, ali se to na njegovom računu pokazivalo kao priliv para. On je svaki dan podizao maksimalne količine novca, ali je to predstavljalo njegovu zaradu. O uočenim neregularnostima nadležni iz banke obavestili su policiju, nakon čega je Nikolić uhapšen.

Inače, Nikolić je danas saslušan u Tužilaštvu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. Nezvanično, priznao je da je podizao pare s računa, ali je rekao da je mislio da je u pitanju njegov novac. On je ponovio priču iz policije da hoće da vrati pare banci, ali tek kad proda određene fudbalere koje zastupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    18. novembar 2013 | 12:42

    Nevraćaj ništa brate,nebi ni oni tebi

  • вукмир

    18. novembar 2013 | 13:11

    Лично немам никакав осећај саосећања према овој Банци. Живим за дан када ће 2 милиона људи да потпише кривичну пријави против банкара и њихових лихварских камата, "провизија за одржавање рачуна" и сличног.

  • Gepard

    18. novembar 2013 | 14:25

    Ovaj je moj heroj,konacno neko da zajebe banku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA