Roditelji godinama držali tri ćerke zarobljene u kući (VIDEO)

Sofija i Fernando Ričter držali su tri maloletne devojčice zaključane u odvojenim prljavim sobama, pola godine im nisu dozvolili da se tuširaju, a hranu su im davali jednom dnevno

  • 2

Tri sestre stare 12, 13 i 17 godina oslobođene su juče iz svoje kuće u Arizoni, u kojoj su bile zaključane dve godine. Naime, dve mlađe sestre pobegle su i obratile se komšijama za pomoć, kako bi oslobodile i treću, od koje su bile odvojene jer su ih majka Sofija Ričter (32) i očuh Fernando Ričter (34) držali u odvojenim sobama.

Devojčice su rekle policiji da je očuh pokušao da provali u njihovu sobu i napadne ih nožem, što ih je navelo da konačno skupe hrabrost i pobegnu. Do tada su živele u prljavim sobama i skoro pola godine se nisu okupale, a hranu su dobijale jednom dnevno.

Majka i očuh su uhapšeni i pojedinačno će im se suditi za kidnapovanje, kao i za psihičko i fizičko zlostavljanje dece, dok će očuha teretiti i za seksualno zlostavljanje maloletnog lica.

Komšije kod kojih su devojčice pobegle kažu da su bile veoma histerične i uplašene, kao i da su se tresle objašnjavajući šta se desilo. Takođe dodaju da uopšte nisu bili svesni da u toj kući žive i deca i da će se pobrinuti da ih dobro zbrinu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: tucsonnewsnow.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA