SARAJEVO: Potukli se žena i ljubavnica ispred zatvora!

- Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su počele da se čupaju za kosu i da se udaraju rukama. "K..., ja sa njim imam decu! Praviš mi siročad od dece, vikala je žena na ljubavnicu - ispričao je jedan od očevidaca

  • 3

Ispred Kaznenopopravnog zavoda Sarajevo sarajevska policija, ali i zatvorski čuvari imali su neobičnu intervenciju.

Naime, navodno je jedan od zatvorenika juče trebalo da bude pušten iz KPZ na slobodu. Ali, ispred zatvora su se srele njegova supruga i ljubavnica.

- Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su počele da se čupaju za kosu i da se udaraju rukama. "K..., ja sa njim imam decu! Praviš mi siročad od dece, vikala je žena na ljubavnicu - ispričao je jedan od očevidaca.

Potom je pritrčao jedan mladić i stao u zaštitu ljubavnice.

- U međuvremenu su i iz zatvora izleteli i zatvorski čuvari i počeli da ih razdvajaju. Neko je pozvao i policiju - kaže očevidac događaja.

Ali i kada je došla policija, njih dve, iako razdvojene, počele su jedna drugoj da dobacuju pa su im policajci zapretiti da će ih obe uhapsiti ako nastave.

- Tačno je da su naši pripadnici intervenisali, a prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i međusobne tuče podnesene su protiv K. E. (36) i H. A. (34) - rečeno je u MUP KS.

Nakon intervencije policije, obe žene, kao i drugarica od ljubavnice, ostale su da čekaju ispred zatvora da izađe njihov voljeni muškarac. Ipak nije poznato da li je pušten na slobodu, i ako jeste, sa kojom ženom je otišao kući.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    10. decembar 2013 | 18:33

    Potukle se bosanke zbog muškarca koji je još u ćuzi? E, glupače. Takve ženske su samo teret svakom muškarcu i muškarac da je pametan pa da obe šutne. Odvratno je videti ljubomoru kod muškarca a još gore kod žene. Guske se potukle i sada su kao nešto rešile sa time? Isto ne razumem ni ženu, kako nije skontala da muž ima ljubavnicu? No, ipak se radi o nepismenim osobama koji nemaju fakultet a i pokazale su se sa tučom i sa time što imaju muškarca koji je u ćuzi :D Ali da se potuku zbog muškarca pa nije jedini :D

  • Ej ti,

    11. decembar 2013 | 17:18

    Zorica,dežurna budaletina.

  • jasam

    11. decembar 2013 | 04:48

    Skola-posao-karijera-udaja-djeca u tom redosljedu Pa nece biti sirocadi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA