Obama zabavljao plavušu na komemoraciji Mandeli (FOTO)

Prvi čovek Amerike Barak Obama smejao se i slatko se isćaskao sa premijerkom Danske Helen Toring Šmit. Ipak, njihovu zabavu je prekinula Mišel Obama koja je suprugu najpre uputila mrki pogled, a zatim i sela između njih, nakon čega se Obama konačno uozbiljio

  • 20

Američki predsednik Barak Obama zabavljao se na komemoraciji preminulom predsedniku Južnoafričke republike Nelsonu Mandeli i to tako što se smejao sa plavušom, inače premijerkom Danske Helen Toring Šmit.

Premijerka nije odolela šarmu američkog predsednika, ali je njihovo ćaskanje očigledno zasmetalo prvoj dami SAD-a Mišel Obami. Ona je suprugu uputila mrki pogled tako da je on morao da prestane sa kikotanjem sa premijerkom Danske. Da bi "osigurala" supruga, Mišel je na kraju sela između njih kako bi napravila i fizičku barijeru.

Inače, u redu ispod, sedeo je i predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa ministrom inostranih poslova poslova Ivan Mrkić. Podsetimo, predsednik Nikolić takođe se slikao sa Barakom Obamom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA