0

Piksi očajan, iz Japana zabranio rodbini da priča o incidentu!

- Dragan je mnogo zabrinut za svoju majku, sa kojom je sada uvek neko od familije. Nikome se u Nišu nije zamerio, policija kaže da ovo ima veze sa navijačima koji su ga napali u Beogradu - kaže rođak porodice Stojković

Dragan Stojković Piksi

Rodbina Dragana Stojkovića Piksija, na čiju je porodičnu kuću u četvrtak uveče bačena eksplozivna naprava, nerado govori o ovom događaju, ističući da se bivši fudbaler Zvezde javio iz Japana, da je veoma iznerviran zbog incidenta, te da im je naredio da svojim izjavama ne pogoršavaju dodatno stvar.

Njegov rođak, koji iz razumljivih razloga nije hteo da mu objavljujemo ime, kaže da su svi u Nišu iznenađeni ovim napadom.
– Ovoliko godina se ništa nije desilo, Piksi se nikome nije zamerio. Svi smo se iznenadili, a njegova majka Desanka se mnogo uznemirila. Sada je uvek neko od rođaka s njom. Znam sigurno da njemu ni njegovoj porodici niko nije pretio. Dragan se mnogo nasekirao za majku, zove neprestano – kaže ovaj čovek za Telegraf.

Inače, Piksijeva majka živi sama već šest godina, koliko je prošlo od smrti Draganovog oca Dobrija. U Pasi Poljani sa svojom porodicom živi i Piksijeva starija sestra, koja brine o majci.

– U četvrtak uveče Deska je gledala televizor kada je odjeknula eksplozija. Ona je čula prasak, ali je mislila da se to negde drugde dešava. Tek ujutro kad je izašla videla je rupu u travnjaku ispred kuće. Nije ništa oštećeno, i rupa nije mnogo velika, pa pretpostavljamo da ni bomba nije bila jaka. Odmah smo pozvali policiju, oni su našli jedno parče i odneli sa sobom – kaže rođak Stojkovića.

On dodaje da je od policije čuo da sumnjaju da ovaj incident ima veze sa nedavnim napadom navijača na Stojkovića.

– Navodno su to neki navijači koji su već napadali Piksija u Beogradu, ali ni policija nije sigurna. U to vreme kamere na kući bile su uključene, pa se nadamo da će snimci pomoći policiji da pronađe napadače – kaže ovaj čovek.

V. Aničić

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bomba, Desanka Stojković, Dragan Stojković Piksi, Navijači, Pasi poljana

foto dana

video dana