Ubio tasta u tuči ispred seoske prodavnice!

Osumnjičeni Zlatko M. (33) je nastavio obračun sa tastom i u dvorištu porodične kuće, gde je Zlatomir Radulović (47) od zadobijenih povreda pao na zemlju i izdahnuo

  • 2

Požarevačka policija, po nalogu tužilaštva, odredila je zadržavanje Zlatku M. (33) iz mesta Požeženo, opština Veliko Gradište, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da se Zlatko M. juče ispred seoske prodavnice potukao sa svojim tastom Zlatomirom Radulovićem (47) iz istog mesta. Tuču su nastavili i u dvorištu njihove porodične kuće.

Zlatomir je od zadobijenih povreda pao na zemlju, gde je ekipa Doma zdravlja Veliko Gradište izvršenim pregledom konstatovala smrt.

Na lice mesta izašao je zamenik višeg javnog tužioca u Požarevcu, uviđajna ekipa Policijske uprave Požarevac, gde je nakon izvršenog uviđaja tužilac naložio vršenje obdukcije preminulog.

Osumnjičenog Zlatka M. policija će u zakonom predviđenom roku uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA