≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"On je radio da decu iškoluje, ona je bila problem": Stravične reči porodice Alminog muža, nje i dece još nema

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veruje se da se Alma sa troje dece bacila u reku Bojanu. Danas sahrana deteta koje su pronašli

  • 2
Alma Arazi, Ergys Arazi Foto-kolaž: Facebook Alma Bushati Arrazi/Ergys Arazi

Porodica Ergiza, supruga Alme Araz (39) koja se sa troje dece bacila u reku Bojanu u Skadru, demantuju navode da je Ergiz odgovoran za to što je Alma odlučila da sebe i decu liši života.

Do sada je u reci pronađeno samo telo devetogodišnje devojčice, dok spasioci i dalje tragaju za Almom i njenom osmogodišnjom ćerkom i četvorogodišnjim sinom.

Alma je nestala 2. maja sa decom, a suprug Ergiz je nestanak prijavio tek dan kasnije. On je 4. maja priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i izazivanje samoubistva. Ergiz je sve negirao.

Njegova porodica takođe demantuje da je bio nasilan prema deci.

"On je decu obožavao, nikad ih ne bi povredio. Radio je po ceo dan u servisu mobilnih telefona da bi ih školovao u privatnoj školi. Sa snajom je bilo problema, ali ovo nije trebalo da uradi deci. Ovo nećemo oprostiti", navodno su rekli članovi Ergizove porodice, prenosi TopChannel.

Oni su rekli da su se Ergiz i Alma voleli i godinama uživali, ali da je "Alma već neko vreme uzimala lekove jer je bila psihički nestabilna". Ovi navodi još nisu zvanično potvrđeni.

Albanski mediji pišu da je Alma pre nestanka sa jetrvom i decom pila kafu. Navodno je sve delovalo normalno i ništa nije slutilo da će otići i baciti se sa mališanima u reku.

Prema jednoj od teorija, na taj potez se odlučila jer je duže vreme trpela nasilje. Takođe, kruže priče da je njen suprug našao drugu ženu i da je hteo da je iseli iz kuće.

Iz policije su jedino zvanično saopštili da je Ergiz priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo izazivanje ubistva.

Od jutros se u potragu za telima Alme i dvoje dece uključila i vojska.

Podsetimo, Almina najstarija ćerka, čije telo je pronađeno u subotu u reci, biće danas ispraćena na večni počinak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOKI

    6. maj 2024 | 15:35

    Da je ona problem nebi sebe ubila a posebno djecu. Niko se neubja u dobroti.

  • Miki

    6. maj 2024 | 17:16

    Pa da,snaja je uvek kriva,a sin im je vidim andjeo😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA