Organizovali orgije, država ih tuži za neplaćeni porez

Supružnici iz Nemačke koji su se vodili kao nezaposleni i za to dobijali novčanu nadoknadu, organizovali su seks-zabave u hotelima širom zemlje. Od 2005. su održali 450 zabava na kojima je ulaz koštao 180 evra po osobi

  • 0

Neimenovani muškarac (51) i žena (49) iz Nemačke optuženi su za izbegavanje plaćanja poreza jer su dobijali beneficije za nezaposlene, a istovremeno su u hotelima širom zemlje organizovali orgije za koje su naplaćivali ulaz 180 evra.

Bračni par je od 2005. organizovao više od 450 takvih seks-zabava kojima je bilo moguće prisustvovati samo uz pozivnicu. Sumnja se da su od orgija u proteklih osam godina zaradili najmanje jedan milion evra.

Policija je upala na jednu od takvih zabava u hotelu u Frankfurtu. Pored para, u hotelskoj sobi bile su još tri osobe, a orgije su bile u toku.

Nezaposleni bračni par koji je godinama varao državu sada je suočen sa tužbom za neplaćanje poreza i očekuje ih sudski proces.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA