MALER: Muškarac umro pre seksa s dve prostitutke (FOTO) (VIDEO)

Udovac (86) je umro samo devet sati pre zakazane noći sa "zečicama", koju je osvojio u emisiji "Da moj deda ima seks". Posle njegove smrti, unuk je iskoristio nagradu

  • 8

Džoni Oris (86), penzionisani farmer iz Ilinoisa, osvojio je u emisiji Hauarda Sterna provod sa dve prostitutke na slavnom "Bani ranču" u Nevadi, gde je prostitucija legalna. Ali nekoliko sati pre "preuzimanja" nagrade, na večeri se ugušio hranom koju je konzumirao.

Oris nije spavao ni sa jednom ženom od kada mu je supruga umrla pre 11 godina. On se sa unukom Edom (49), koji ga je i prijavio na takmičenje, počastio večerom u restoranu i ugušio se dok je jeo šniclu. I to nakon samo dva zalogaja, a devet časova pre planiranog čina!

Prostituke Karesa Kises i Veniti bile su slomljene kada su čule da je Oris preminuo pre nego što su uspele da mu priušte noć za pamćenje. On se sa prostitutkama dopisivao od oktobra, radujući se provodu koji ga očekuje. Dekica je u oktobru osvojio ovu neobičnu nagradu, nakon čega je sa svojom unukom proveo dan na "Bani ranču" sa "zečicama", birajući s kojima će provesti noć.

Ed Oris je otišao do ranča da obavesti vlasnika da se njegov deda ugušio, a vlasnik ranča Denis Hof i zečice dozvolili su mu da iskoristi dedin nagradni kupon. Ipak, nije spavao sa Karesom i Veniti, "jer bi to bilo čudno".

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA