KRISTIJAN: Vođa Zvezdinih navijača Ivan Bogdanov nije zver, već jako fin momak!

- Milu Đuraškoviću, vlasniku "Nibens grupe", opalio sam šamar. Igrali smo jamb u 1.000 dinara i on je počeo da vara. Aleksandra Čabarkapu, dečka Ljube Pantović, ubio sam od batina - kaže najpoznatiji srpski zatvorenik

  • 39

Aleksandar Kristijan Golubović (45) pušten je juče iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kojem je proveo skoro četiri godine, i u daljem toku suđenja za trgovinu drogom braniće se sa slobode.

- Sve vreme u pritvoru su mi pretili hapšenjem porodice. Terali su me da cinkarim i drukam, ali nisu uspeli da me slome. Celu igru namestili su mi ljudi iz Demokratske stranke, koji su mi 2009, četiri meseca pre mog hapšenja, nudili 450.000 evra i penthaus u centru grada da im pomognem da osvoje vlast na Voždovcu. Nisam to prihvatio jer sam čovek od časti. Detalje o tome objaviću u autobiografiji - kaže on.

Golubović objašnjava da je postao dežurni krivac za sve u Beogradu, ali da od suda očekuje da radi po zakonu. On je ćeliju delio s mnogim poznatim pritvorenicima, a s nekima od njih je, priznaje, dolazio i u sukob.

- Milu Đuraškoviću, uhapšenom vlasniku "Nibens grupe", opalio sam šamar. Igrali smo jamb u 1.000 dinara i on je počeo da vara. Rekao sam mu da ne pravi te uličarske fazone, a on je počeo seljački da me vređa. Blago sam ga udario, a on je pao i folirao se da ga boli. Za to sam dobio samicu - priznaje Kristijan.

Aleksandar Čabarkapa, bivši dečko učesnice "Farme" Ljube Pantović, takođe je došao u sukob s njim.

- Maltretirao je jednog starijeg zatvorenika. Čuvarima i policajcima svašta govorio i psovao ih. Tukao sam ga deset minuta. Molio me da prestanem. Posle mene su ga zvali zečja usna, jer su mu usta bila pocepana - kaže G0lubović, pa nastavlja:

-  Ivan Bogdanov (vođa Zvezdinih navijača - prim. aut.) me iznenadio koliko je bio prijatan i vaspitan. Kalinića, Marka i Miroslava Miškovića nisam viđao jer su imali specijalan tretman.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA