NALED: Radulović i Simič reformatori godine

Ministar privrede Saša Radulović je Reformator godine u kategoriji "ministar", a v. d. direktora Poreske uprave Ivan Simič u u kategoriji "rukovodilac regulatornog tela"

  • 3

Ministar privrede Saša Radulović i v.d. direktora Poreske uprave Ivan Simič dobitnici su priznanja Reformator godine za 2013. koje dodeljuje Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Nagrade su im uručene na današnjoj svečanoj ceremoniji u zgradi Jugoslovenske kinoteke u Beogradu.

 

Saša Radulović, Reformator godine u kategoriji "ministar", najviše je doprineo popravljanju poslovnog ambijenta u Srbiji u ovoj godini i zaslužan je za pokretanje inicijative za izmenu četiri sistemska zakona koji bi trebalo značajno da olakšaju uslove poslovanja.

 

Ivan Simič, reformator godine u kategoriji "rukovodilac regulatornog tela", pokrenuo je vitalne projekte i inicijative kako bi obezbedio lakši administrativni postupak prijave poreza, vidljivost u radu Poreske uprave i ambijent za dalje reforme poreskog sistema.

 

Predsednik UO NALED-a Vladan Atanasijević kazao je da se na zajednički konkurs NALED-a i RTS-a prijavilo više od 30 opština i gradova koji su se nadmetali u pet kategorija za nagradu "šampion lokalnog razvoja".

 

Atanasijević je poručio da će NALED i dalje pružati podršku reformatorima u nastojanima da rasterete privredu, smanje birokratiju, podignu efikasnost administracije i povećanju zaposlenosti.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    26. decembar 2013 | 18:48

    Podrska Radulovicu.Bice tesko jer se decenijama pljackala drzavna imovina i gotovo sve stranke su ucestvovale u tome.Zato mu treba dati Veeeeeliku podrsku ne bi li se pomakli sa mrtve tacke.

  • Sila

    26. decembar 2013 | 19:53

    Radulovic je jedino reformisao stecajne postupke koji su mu isli na ruku. Zaista smesno sto je dobio titulu "reformatora"!

  • Aleksandar

    27. decembar 2013 | 07:57

    To su klosarcine i grobari radnicke klase godine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA