Kraj prvog polugodišta za đake, od ponedeljka na raspustu

Tokom raspusta učenici mogu da pohađaju besplatne sportsko-rekreativne programe i programe od interesa za mlade

  • 1

Za đake osnovnih i srednjih škola u Srbiji danas se završava prvo polugodište i od ponedeljka 30. decembra počinje tronedeljni zimski raspust.

Ðaci u Vojvodini već su na raspustu i odmaraće se do 14. januara.

Beogradski đaci, ali i učenici u drugim gradovima mogu tokom raspusta da pohađaju besplatne sportsko-rekreativne programe i programe od interesa za mlade.

Na raspolaganju su im časovi klizanja, plivanja, rukometa, košarske, fudbala... u saradnji sa sportskim centrima i klubovima.

Takođe, mogu pohađati školu informatike, slikanja, murala, upoznati se sa materijalnim i nematerijalnim kulturnim nasleđem i zaštitom baštine, savladati osnove ikonopisa, stripa...

Na sajtu Grada Beograda objavljen je spisak svih programa i aktivnosti koje đaci mogu pohađati dok su na raspustu.

Drugo polugodište počinje 20. januara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    27. decembar 2013 | 09:41

    Da na raspolaganju su im plivanje, fudbal ,kosarka !!! A oni ce umesto toga Fejzbuk fejzbuk pa opet fejzbuk dok im kicma nebude kriva kao ofinger!!! Ejjj nikad oni nece biti bmx banditi i igrati se partizana!.. Predvece me okupaju, pogledam crtani u 7 i 15, pa istuku malko sto sam gadjo komsiju strelom i zapalio stara kola na plandistu i na spaaaavanjac hahaahhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA