SVIREPO: Kim Džong Un teču bacio izgladnelim psima

Ekzekucija Čang Song Teka trajala je čitav sat, a izvršenje smrtne kazne navodno je posmatrao Kim Džong Un. Psi, njih 120, nisu dobijali hranu tri dana pre izvršenja kazne i potpuno su pojeli telo teče aktuelnog lidera Severne Koreje

  • 11

Smrtna kazna nad Čang Song Tekom,tečom severnokorejskog lidera Kim Džong Una izvršena je tako što je bačen izgladnelim psima koji su ga živog pojeli, prenosi američki NBC. Navodno, psi, njih 120 nisu dobijali hranu tri dana pre egzekucije.

Čang Song Tek, koji je važio za "broj dva" u državnoj hijerarhiji, pogubljen je 12. decembra nakon presude zbog "neoprostivih grehova", kao što su frakcionaštvo, kontrarevolucija, korupcija, ali i raskalašan život. U Pjongjangu, međutim, tada nije objavljeno kako je smrtna kazna izvršena.

Pozivajući se na list Ven Vei Po iz Hong Konga, za koji navodi da ima bliske veze sa kineskom Komunističkom partijom, američka mreža NBC prenosi da je Čang Song Tek likvidiran zajedno sa svojih pet najbližih saradnika, tako što je skinut go i ubačen u kavez sa 120 pasa, kojima nije davana hrana tri dana.

- Oni su bili potpuno pojedeni - navodi list iz Hong Konga, a mreža NBC navodi da za taj izveštaj nije mogla da dobije nezavisne potvrde.

Ekzekuciju koja je trajala čitav sat su, navodno, posmatrali Kim Džong Un, njegov brat Kim Džong Čol i oko 300 severnokorejskih zvaničnika.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    3. januar 2014 | 15:49

    E ako je to NBC objavio, onda je sigurno istina. Poznati su po "validnim" informacijama. Masakr beba u Kuvajtu - Hemijsko naoružanje u Iraku i slične proverene informacije...

  • Bojan

    3. januar 2014 | 16:24

    Ma da BBC zna istinu.. Verodostojnija je Aljazira! Stomak me zaboli kada se setim šta su pisali o Srbiji i šta je"njihova istina!"

  • alenka

    3. januar 2014 | 18:11

    zasto su psi gladni, uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA