VREME PIJANIH VOZAČA: Na trežnjenje poslato 14, a 90 uhvaćeno "pod gasom"!

Saobraćajna policija i 20 inspektora Uprave kriminalističke policije kontrolisali su učesnike u saobraćaju, a otkriveno je i 90 pijanih vozača. 14 osoba imalo je preko 1.2 promila i zadrzano je u pritvoru na treznjenju. Neslavni rekorder vozio je sa 1.51 promila

  • 9

Na 5 punktova u Novom Sadu, od ponoći do 5 sati ujutru, 40 pripadnika Saobraćajne policije i 20 inspektora Uprave kriminalističke policije kontrolisali su učesnike u saobraćaju. Otkriveno je i 90 pijanih vozača. 14 osoba imalo je preko 1.2 promila i zadrzano je u pritvoru na treznjenju. Neslavni rekorder vozio je sa 1.51 promila

Policajci su zaustavljali sva vozila i prvenstveno proveravali alkoholisanost vozača. Za prva 3 sata akcije otkriveno je više od 35 alkoholisanih vozača.

Protiv njih su podnete odgovarajuće prijave. Svi vozači sa preko 0.5 promila alkohola isključeni su iz saobraćaja.

Vozači sa preko 1.2 promila "maricom" su privedeni u policijsku stanicu na trežnjenje. Otkriveno je nekoliko osoba koje su vozile neregistrovane automobile.

Nosilac akcije bila je Uprava saobracajne policije MUP-a Srbije, a pridodati su bili i inspektori UKP PU za grad Beograd.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihjlo

    12. januar 2014 | 08:52

    Nigde u svetu nema više policije na ulicama i opet jos vise prekrsaja.Sigurno za 3 sata akcije nije prosao ni jedan džip.?

  • Steva

    12. januar 2014 | 08:55

    Svaka cast policiji, treba ovako svaki dan sve prekrsaje da kontrolisu i da napune budzet, jos kad bi sudije odradile svoje pa i njima da kazem svaka cast, sad prekrsioci udrite po minusima

  • Invisible

    12. januar 2014 | 11:11

    Pa niko ti ne brani da pijes, pij koliko hoces, tvoj zivot tvoja stvar... ali nemoj da vozis!!!! Jer tudj zivot nije tvoja stvar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA