NEMA PARA: "Ravna Gora" se više neće snimati?!

- Prvi deo smo snimali u jako teškim uslovima: finansijskim, ali i svim drugim. Još uvek ne znamo da li će se situacija promeniti, pa zato ne možemo da pravimo dugoročne planove - kažu iz produkcijske kuće "Kontrast studio"

  • 52
Snimanje serije "Ravna Gora" Foto: Srđan Stevanović

Zbog nedostatka novca, ne zna se da li će biti nastavljeno snimanje serije "Ravna gora", saopštili su iz produkcijske kuće "Kontrast studio", piše Informer.

- Planirano je da ovo bude dramska trilogija. Završeno je emitovanje prvog dela i trebalo bi da budu snimljena još dva, ali ne znamo kada će do toga doći. Još uvek ne možemo da vam damo konkretne informacije - poručili su iz ovog studija.

Oni su takođe, potvrdili da su problemi finansijske prirode.

- Prvi deo smo snimali u jako teškim uslovima: finansijskim, ali i svim drugim. Još uvek ne znamo da li će se situacija promeniti, pa zato ne možemo da pravimo dugoročne planove. Cilj nam je da se drugi deo emituje 2015., ali da li će do toga doći, ne možemo sa sigurnošću da kažemo - izjavili su u "Kontrast studiju".

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gledalac

    14. januar 2014 | 00:47

    Pa nisu ni zasluzili vise podrsku kad je serija cista glupost od 10 epizoda do sad koje traju aat vremena ukupno je bilo 3 minuta ratovanja i oruzanih sukoba

  • Nis

    14. januar 2014 | 00:48

    Hvala bogu dragom !!!

  • Hrvat

    14. januar 2014 | 00:49

    Gospodo iz studia...ja vam preporucujem da ne snimate vise...jer ova trilogija je uzas..u ovakve serije jos samo vjeruje primitivna Srbija,muftija Zukorlic i gospodin Vuk Draskovic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA