BAGZI: Legija je sa Šiptarom trebalo da ubije Ćuruvijine ubice!

Na praćenju Kuraka radila braća Miloš i Aleksandar Simović. Prema Milenkovićevim rečima, Kurak i Romić su primetili "pratnju" i potom uspostavili kontakt s Ulemekom i Spasojevićem

  • 4

Milorad Ulemek Legija dobio je svojevremeno zadatak da sa vođom "zemunskog klana" Dušanom Spasojevićem liši života dva direktna izvršioca ubistva Ćuruvije, Ratka Romića i Miroslava Kuraka, pišu Naše novine.

Ovo je tokom svedočenja u Specijalnom sudu svojevremeno otkrio svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi, koji je dalje istakao da su na praćenju Kuraka radila braća Miloš i Aleksandar Simović. Prema Milenkovićevim rečima, Kurak i romić su primetili "pratnju" i potom uspostavili kontakt sa Ulemekom i Spasojevićem.

Milenković je naveo da ne zna šta je bio motiv da se oni ubiju i zašto su posle razgovora s njima Ulemek i Spasojević odustali od ubistva. Po rečima Miloša Simovića, Milorad Ulemek je posle Ćuruvijinog ubistva pričao sa jednim muškarcem u jednoj diskoteci, a onda mu je rekao: "Ovaj je ubio Ćuruviju", pokazujući na Kuraka, koga je kasnije Simović prepoznao sa slike.

Sva je prilika da se upravo u ovom slučaju krije misterija neočekivanog svedočenja Ulemeka o ubistvu vlasnika "Telegrafa". koje je juče i dovelo do hapšenja osumnjičenih.

Nije poznato ko je od Ulemeka i Spasojevića tražio da ubiju Romića i Kuraka, ali se sa dosta sigurnosti može pretpostaviti da iza tog zahteva stoje politički naručioci ubistva, navode Naše novine.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nijazi Kuqi

    15. januar 2014 | 11:27

    Cinjenica je da je Legija u zatvoru, ali je cinjenica da Legija nije priznao da je pocinio dela za koja je osudjen i lezi u zatvoru. Neko zeli da iskoristi tu cinjenicu i Legiju proglasi nevinim zbog nedostatka dokaza, jer Legija je nekome potreban. Sve se oko toga vrti. Inace o ubistvu Slavka Curuvije cutalo bi se i dalje kao sto se cutalo citavih 15 godina.

  • IVO ANDRIC

    15. januar 2014 | 12:02

    DODJE VREME KAD PAMETAN ZACUTI ,BUDALA PROGOVORI A FUKARA SE OBOGATI. OVA TISINA SAD NIJE ZBOG PAMETI ,NEGO ZBOG P[UTERA

  • Ehh

    15. januar 2014 | 11:42

    Bravo Nijazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA