Nije prekinuto snimanje Bajićeve Ravne gore!

RTS i "Kontrast studios" imaju potpisan ugovor o snimanju još pet epizoda novog ciklusa, dok izvršni producent "Kontrast studios" planira da krajem juna ove godine nastavi snimanje serije

  • 19

Radio televizija Srbije i producentska kuća "Kontrast studios" saopštili su danas da imaju ugovor za sniminje još pet epizoda serije "Dramska trilogija 1941-1945" i istakli da je prvi ciklus te trilogije, "Ravna gora", postigao odličnu gledanost. Time su demantovane glasine da je obustavljen rad na "Dramskoj trilogiji 1941-1945" autora Radoša Bajića.

- Shodno velikim zahtevima produkcije za snimanje ratnih zbivanja u drugoj polovini 1941. godine koju tretira Dramska trilogija, kao i usled veoma teške finansijske situacije i nerešenog statusa u finansiranju Javnog servisa RTS, producenti će uskoro obavestiti javnost o tačnom broju epizoda drugug ciklusa ili o eventualnom prestanku rada na ovom velikom projektu zbog nemogućnosti obezbeđivanja potrebnog budžeta - precizira se u saopštenju.

Kako se dodaje, RTS i "Kontrast studios" imaju potpisan ugovor o snimanju još pet epizoda novog ciklusa, dok izvršni producent "Kontrast studios" planira da krajem juna ove godine nastavi snimanje serije.

U međuvremenu, publika će moći da vidi i igrani film "Ravna gora", za koji su obrada i montaža već počeli, a premijera je zakazana za 13. maj u Beogradu.

Prema izveštajima AGB Nielsen, prvi ciklus bio je ubedljivo najgledanija TV serija u periodu prikazivanja - od 10. novembra 2013. do 12. januara 2014. godine.

Sa više od 2.300.000 gledalaca koji su iz nedelje u nedelju pratili seriju, "Ravna gora" je najgledaniji TV program uopšte ili je bila u samom vrhu gledanosti, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    15. januar 2014 | 17:07

    najobičnija budalaština...bljuvotina od serije !!!

  • Ostap Bender

    15. januar 2014 | 17:53

    Ta serija je proizvod dila porodice Bajic i pokojnog direktora rts. Inacce , obicno djubre!

  • Djole

    15. januar 2014 | 17:01

    Baš šteta, pare su mogle da se iskoriste za pametnije stvari, a ne na ovako razvučenu seriju o pukovniku šonjavku. Pa kome je ovakav brbulan mogao da komanduje i ko bi ga sledio. Pa on je više ocrnio pukovnika Dražu od samih komunista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA