EXIT proglašen najboljim festivalom u Evropi!

Exit festival proglašen je za "najbolji veliki evropski festival" na dodeli nagrada "European Festival Awards" u Holandiji

  • 10
Exit 2013 - Publika u dobrom provodu Foto: Milena Đorđević

Na dodeli nagrda "European Festival Awards" koje je održano u Holandiji, festival Exit dobio je jednu od najznačajnijih evropskih festivalskih priznanja i proglašen za "Najbolji veliki evropski festival".

U konkurenciji za najbolji evropski festival u 2013. godini učestvovalo je više od 360 festivala iz 34 zemlje, dok je u glasanju učestvovalo više od 620 000 ljudi iz celog sveta.

U konkurenciji za Najbolji veliki evropski festival, pored Egzita, našli su se i Tomorrowland, Pukkelpop, Dour Festival i Rock Werchter, Open'Air i Woodstock festival iz Poljske, nemački Hurricane/Southside i Wacken Open Air festival i mađarski Sziget.

- Hvala vam što ste doprineli da se naši snovi ostvare - izjavio je Dušan Kovačević, direktor Exit festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    16. januar 2014 | 00:10

    Steta je sto se exit nece odrzavati u Novom Sadu sva 4 dana :/

  • Neko

    16. januar 2014 | 00:40

    Leglo narkomanije i nortus alkoholicara. Pevaci naduvani i nadozirani i di dzejvi takodje. Jedino je Ejmi bila primecena jer se ubila inace da je malo vodila racuna i to se ne bi primetilo. I sta je tu tako super i lepo???????

  • ДејанНС

    16. januar 2014 | 00:12

    <3 ПЕТРОВАРАДИН <3 <3 НОВИ САД <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA