KIMANI FREND: Žao mi je Nevene, ali ja nisam kriv!

Suđenje košarkašu, koji je uhapšen posle nesreće, danas je krenulo iz početka zbog izmena zakona, a nastavak je zakazan za 6. mart, kada bi kao svedok trebalo da bude saslušan sudski veštak, kao i Olivera P. koja do sada nije davala iskaz o nesreći

  • 7

Košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, kom se sudi zbog izazivanja nesreće u kojoj je 2. novembra 2012. godine oko 4 sata ujutru, u Francuskoj ulici u Beogradu poginula Nevena Dragutinović,  izjavio je danas pred Višim sudom u Beogradu da mu je žao devojke, ali da on smatra da nije kriv.

Osim Kimanija, koji se samo kratko izjasnio o krivici, danas je sudsko veće saslušalo i svedoka Miloša Obrenovića.

- Vraćao sam se iz grada i hteo sam da svratim u pekaru. Video sam u Francuskoj ulici rotaciona svetla i kada sam prišao, video sam devojku kako prekrivena leži na ulici. Neki momak koji se zatekao tu rekao mi je da je bila živa i da su on i Kimani pokušali da je stave u automobil i odvezu u Urgentni centar. Sećam se i da je tu bila devojka, sestra nastradale, koja je plakala i vrištala, pokušao sam da je smirim - ispričao je Obrenović, koji nije video trenutak kada je Kimani Frend svojom "škodom" udario u devojku u blizini pešačkog prelaza.

Suđenje košarkašu, koji je uhapšen posle nesreće, danas je krenulo iz početka zbog izmena zakona, a nastavak je zakazan za 6. mart, kada bi kao svedok trebalo da bude saslušan sudski veštak, kao i Olivera P. koja do sada nije davala iskaz o nesreći, a navodno je bila očevidac onoga što se dogodilo kobne noći.

Interesantno je da odbrana Kimani Frenda, odnosno njegova tašta u čijem stanu na Novom Beogradu boravi u kućnom pritvoru, ovog svedoka pronašla pošto je objavila oglas u kom je zamolila svedoke da se jave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    21. januar 2014 | 19:02

    Kimani samo pozovi onog "đavoljeg advokata" i taj završava sve. Pitaj Petru Cvijić za kontakt telefon.

  • Ратко

    21. januar 2014 | 21:51

    Људи бре човек није крив! Крив је само зато што ју је ударио у алкохолисаном стању, али потом што ју је ударио одмах је уз врисак искочио из кола, и покушао да је стави у своја кола, и да је вози до ургентног, јер је још увек давала знаке живота, и кад ју је убацио наишла је Пачићева полиција, која му није допустила да је одвезе где је намерио, већ му је набила лисице на руке и набила му главу, на своја кола, дакле где има дима, има и ватре за немили догађај 70% су криви органи реда.

  • Gaga

    21. januar 2014 | 23:58

    "Kriv je samo zato sto ju je udario u alkoholisanom stanju"!? Pa stvarno Ratko, a sta jos treba da bi bio skroz kriv??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA