NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE: Zbog svađe sa dečkom, skočila pod voz i čudom preživela (VIDEO)

Video zapis sa sigurnosne kamere jedne australijske železničke stanice je uznemirio korisnike koji su ostali u šoku zbog devojke koja je preživela nakon što je voz prešao preko nje

  • 10

Na australijskoj železničkoj stanici u Novom Južnom Velsu, sigurnosne kamere su snimile pokušaj samoubistva, kada je devojka nakon svađe s dečkom skočila pod voz i preživela.

Sedeći sami na klupi železničke stanice, ovaj par je imao dužu raspravu nakon koje je devojka iznenada ustala i potrčala ka teretnom vozu koji se kretao brzinom od 30 kilometara na sat.

Uskočila je u otvoreni vagon, ali je zatim izgubila ravnotežu i između dva vagona pala na prugu.

Iznenađenje je bilo još veće kada je preko devojke prošao ceo voz, nakon čega je ona ustala i pokušala da se popne na peron.

U video zapisu koji je uzburkao društvene mreže najviše komentara izazvalo je ponašanje dečka, koji je verovatno zbog šoka potresao gledaoce svojom reakcijom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veranicka

    30. januar 2014 | 14:37

    Jel sam ja corav ili je ona skocila na platformu ?!

  • noname

    30. januar 2014 | 14:53

    Kako pisete ovo " iznenadjenje je bilo jos vece kada je PREKO devojke prosao ceo voz nakon cega je ona ustala .. " Pa da je prosao voz preko nje nebi nista ostalo od nje nego je upala izmedju sina tako da je voz normalno prosao dok je ona bila izmedju sina..

  • Lole

    30. januar 2014 | 18:48

    A lik umesto da joj pridje i pomogne ili pruzi ruku da se popne, kucka po telefonu :D garant menja status na fb :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA