U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOMBA: Da li je ovo najzgodnija baka ikada? (FOTO)

Kristi Brinkli liniju održava veganskom ishranom i redovnim vežbanjem. Tvrdi da se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama, ali da danas razmišlja o njima

  • 23

Da li ste videli nešto zgodnije u životu od Kristi Brinkli koja će za dva dana napuniti 60 godina i ući u sedmu deceniju? Žena koja nikada nije imala nijednu plastičnu operaciju zadivila je svet svojom fenomenalnom figurnom, na kojoj joj zavide trostruko mlađe devojke!

Kristi Brinkli je bivša američka manekenka, koja se proslavila 1979. kada je pozirala za "Sports Illustrated". Uskoro puni okruglih 60 godina i tim povodom slikala se za naslovnicu prestižnog magazine "People". Kristi kaže da se nikada bolje nije osećala, kao i da se ne plaši godina.

Brinkli ima troje dece, Aleksa(28), Džeka (18) i Sejlor (15), kaže da liniju održava veganskom ishranom i redovnim vežbanjem. Tvrdi da se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama, ali da danas razmišlja o njima.

- U ovim godinama radim sve što mi se sviđa. Zapravo se veselim što ću uskoro imati 60 godina - zaključila je najzgodnija baka na svetu, koja iza sebe ima čak četiri braka.

Kristi je rođena 1954. godine u Mičigenu, a 1973. godine otkrio ju je američki fotograf i od tada počinje njena bajka.

Mnogobrojne naslovnice za najpoznatije svetske magazine, revije, kampanje i reklame jesu ono što je ispunilo manekenkin život.

Igrala je u nekoliko filmova, a Daily Mail ju je svrstao u TOP 20 najzgodnijih modela ikada.

Četiri puta se udala i rodila troje dece sa različitim muževima. Osim mode, glume i dizajna, strogi je aktivista za prava životinja, uglavnom kroz organizaciju PETA.

Tokom svog života zaradila je 80 miliona dolara.

Šta mislite, da li je ovo najzgodnija žena današnjice?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA