Vučić sa ministrima krenuo ka zavejanima kod Feketića!

Zbog nevremena Vojska Srbije i danas je angažovala tehniku i ljudstvo na raščišćavanju puteva od snežnih smetova, a helikopterom "gazela" evakuisano je pet osoba koje su noć provele blokirane u snegu u blizini sela Samoš u Vojvodini

  • 34

Više od hiljadu ljudi zavejano je već 15 sati na autoputu ka Subotici kod Feketića, a na putu ka njima je prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić sa ministrima odbrane i saobraćaja.

Ekipe za raščišćavanje rade na otklanjanju smetova ka tom mestu.

Sa Vučićem su na lice mesta krenuli ministri tehničke vlade Nebojša Rodić i Aleksandar Antić.

Zbog nevremena Vojska Srbije i danas je angažovala tehniku i ljudstvo na raščišćavanju puteva od snežnih smetova, a helikopterom "gazela" evakuisano je pet osoba koje su noć provele blokirane u snegu u blizini sela Samoš u Vojvodini.

- U okolini sela Samoš vojnim helikopterom ''gazela'' u dva navrata evakuisano je pet osoba koje su provele noć blokirane u snegu", rekao je Tanjugu portparol Ministarstva odbrane - major Jovan Krivokapić.

On je naveo da su pripadnici Prve brigade Kopnene vojske uz pomoć inženjerijske mašine i tenka za izvlačenje na putu Subotica-Novi Sad izvukli iz smeta jedan autobus i da su trenutno angažovani na izvlačenju drugog.

Prema njegovim rečima, pripadnici Vojske Srbije pomažu gde god je potrebno, jer na području Vojvodine na pojedinim putevima još ima vozila koja ne mogu da se kreću zbog snežnih smetova.

Krivokapić je dodao i da su pripadnici 333. inženjerijskog bataljona upućeni na deonicu puta Pančevo-Kačarevo, kao i Pančevo-banatsko Novo selo gde će, takođe, biti angažovani na raščišćavanju puteva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    1. februar 2014 | 13:12

    koja je ovo glupost . Ne brukajte se. Niste deca.

  • Srb Cop

    1. februar 2014 | 13:15

    Stvarno ovaj Vucic ide u krajnost. Razumem da je izborna kampanja vec pocela ali on preteruje. Mada, sad ce 90% ove retard nacije misliti da je on stvarno otisao da spasi zavejane... Zalosno.

  • *****

    1. februar 2014 | 13:19

    Pijani daidža oće da povraća Kako je ovo ljigav i providan potez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA