TERORIZAM U ALEKSINCU: Otac i sin planirali napad na policijsku stanicu! (FOTO)

U podrumu u kojem su se sakrivali otac i sin pronađena je veća količina tehničke robe, za koju se pretpostavlja da potiče iz najmanje 10 pljački. Takođe, pronađen je i pištolj u džaku sa brašnom i diverzantski upaljač

  • 15

Otac i sin Goran Petrovic(53) i Marko Ljubenovic(21) osumnjičeni za brutalno prebijanje i pljačku bračnog para u selu Krušje, uhapšeni su u Aleksincu.

Otac i sin, kojima pre dve nedelje, nakon hapšenja i policijskog zadržvanja, nije određen pritvor jer u niškom tužilaštvu nije bilo struje, sve vreme su se krili u porodičnoj kući u okolini Aleksinca.

Niški kriminalistički inspektori uhapsili su ih u skrivenom podrumu u pomoćnoj zgradi. Podrum je prilagođen za život. Dvorište je pokriveno video nadzorom. Sve kamere povezane su u sistem koji se prati sa kompjutera iz podrumua.

U podrumu je pronađena veća količina tehničke robe, za koju se pretpostavlja da potiče iz najmanje 10 pljački. Takođe, pronađen je i pištolj u džaku sa brašnom i diverzantski upaljač.

Operativna saznanja ukazuju da su otac i sin Goran Petrović i Marko Ljubenović planirali da bace eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u Aleksincu. Ovoga puta, nakon hapšenja odmah su prevezeni u niški zatvor.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA