ZAJEČAR: Direktor škole pucao u suprugu, pa u sebe!

Direktor Medicinske škole u Zaječaru Budimir Kostić (55) pucao u svoju ženu iz lovačke puške, a zatim u sebe. Lekari se bore za Budimirov život, dok je njegova supruga Brana van životne opasnosti

  • 0

Budmir Kostić (55), direktor srednje Medicinske škole u Zaječaru, pokušao je jutros da ubije svoju suprugu Branu (50), koja predaje psihologiju u istoj školi, nakon čega je pucao sebi u glavu.

Budimir je sačekao da njegova supruga, s kojom je u fazi razvoda, izađe iz kuće svoje majke, nakon čega joj je prišao i ispalio u nju tri hica iz lovačke puške.

- Budimir je skinuo cipelu i nožnim palcem povukao okidač - kaže Mališa Stojanović, iz Policijske uprave u Zaječaru i dodaje - U sebe je pucao dva puta - u grudi i glavu.

Branu su meci pogodili u rame i obraz, ali je ona uspela da pobegne kod podstanara u svojoj kući, koji su odmah zaključali vrata i pozvali policiju.

Nakon toga, Budimir je ispalio metak iz lovačke puške sebi u glavu.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i na putu zatekla Budimira, koji je bio u lokvi krvi. On je odmah prebačen u u Kliničko-bolnički centar u Nišu gde se lekari bore za njegov život.

Brana je, kažu u ZC Zaječar, van životne opasnosti.

Budimir i Brana su u braku 23 godine, imaju dva sina, i bili su u fazi razvoda, zbog čega je Brana živela u kući kod majke.

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA