ISTRAŽIVANJE: Pola Srbije glasaće za SNS!

Prema najnovijem istraživanju agencije "Ninamedija" i TV Prva, SNS s liderom Aleksandrom Vučićem, koji je i nosilac liste, ima ubedljivu podršku koja iznosi čak 44,7 odsto

  • 32

Prema najnovijem istraživanju agencije "Ninamedija" i TV Prva, Srpska napredna stranka s liderom Aleksandrom Vučićem, koji je i nosilac liste, ima ubedljivu podršku potencijalnih glasača na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 16. mart.

Procenat podrške naprednjacima prema ovom istraživanju iznosi čak 44,7 odsto, dok je na drugom mestu, sa velikim zaostatkom Demokratska stranka, koju predvodi Dragan Đilas, i to sa 14,1 procentom glasova.

Treća stranka po jačini i odmah za petama DS-u je Socijalistička partija Srbije aktuelnog premijera Ivice Dačića, koja ima 12,6 odsto podrške anketiranih glasača.

Ulasku u parlament, za sada može da se nada još jedino Demokratska stranka Srbije Vojislava Koštunice, dok su ostale stranke podbacile i nalaze se ispod cenzusa.

Najnovije istraživanje "Ninamedije" se takođe bavilo i izlaznošću na predstojećim parlamentarnim izborima, pa su tako rezultati pokazali da će čak 58,4 odsto ispitanika sigurno izaći na birališta, dok se 14,7 procenata izjasnilo negativno po tom pitanju. Interesantno je da je 15,4 odsto ispitanika bilo neodlučno - reklo je da će "verovatno glasati“, što će uticati na konačan procenat izlaznosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    5. februar 2014 | 09:20

    Da,kako je nekada pola Srbije glasalo za Slobu,pa kasnije za DS,tako ce sutra za SNS.A prekosutra ce tih pola Srbije,kada se pogleda u ogledalo,videti magareće uši...

  • Bole

    5. februar 2014 | 09:40

    Ja neću!

  • vozacka

    5. februar 2014 | 09:36

    Jao Boze. Jadna ova drzava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA