Sberbank Srbija postala suvlasnik programa Super Kartica

Sberbank Srbija kupovinom akcija postala je suvlasnik programa lojalnosti kompanija Idea, Nis i Telenor pod nazivom Super kartica

  • 1

Nakon potpisivanja memoranduma o saradnji u novembru mesecu 2013. godine, Sberbank Srbija je kupovinom akcija postala suvlasnik zajedničkog programa lojalnosti kompanija IDEA, NIS i TELENOR pod nazivom Super Kartica.

Prikupljanje bodova i mogućnost dodatne uštede najveće su prednosti jedinstvenog programa nagrađivanja Super Kartica, a ulaskom Sberbank Srbije u partnerstvo, veliki broj klijenata će moći da uživa dodatne pogodnosti kroz specijalne proizvode i usluge.

Sberbank Srbija, deo Sberbanke jedne od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeće banke u Rusiji, pripremila je ekskluzivnu ponudu dobrodošlice svim korisnicima Super Kartice, i sprovodiće se kao najava početka aktivnosti već od februara 2014. godine.

- Imamo preduslove za uspeh, puno zanimljivih i inovativnih ideja kao i snažnu podršku svih partnera. Fokusiraćemo se na sistematski pristup kao i na testiranje i učenje - reči su Valerija Ovsjanikova, Predsednika izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Super Kartica najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, je uspela  da napravi odličan rezultat za manje od godinu dana postojanja. U više od 500 IDEA maloprodajnih objekata i NIS benzinskih stanica širom Srbije, Super Karticom je izvršeno više od 18 miliona kupovina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. februar 2014 | 18:11

    Cist lopovluk kompanije idea, pratila sam I pratila tri tromesecja, ali sve sto tu kupim sa popustom u maxiju kupim po redovnoj ceni. Jos ako se ustekam baki na penzionerski popust...bude dosta povoljnije nego u idei. A bas ko za inat ne trba ni nista na kuponima...ma nemoj.. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA