Profesora fakulteta iz čista mira brutalno pretukli u Košutnjaku!

Incident se odigrao pošto je Rajko Golić na uobičajenom treningu pretekao trojicu nepoznatih mladića i tom prilikom se slučajno očešao o rame jednog od njih. Istog trenutka su ga oborili na zemlju jakim udarcem u leđa, a onda i mučki počeli da šutiraju

  • 18

Rajka Golića (30) profesora Geografskog fakulteta i jednog od najvernijih članova i osnivača "Maraton kluba 1893" brutalno su pretukla trojica mladića samo zato što se slučajno očešao o rame jednog od njih trčeći obeleženom stazom u Košutnjaku.

Incident se dogodio na treningu "Maraton kluba" pre dva dana, a Rajko je danas pušten iz Kliničkog centra gde je primljen sa vidnim podlivima, hematomima i polomljennim nosem.

- Incident se odigrao pošto je Rajko na uobičajenom treningu pretekao trojicu nepoznatih mladića i tom prilikom se slučajno očešao o rame jednog od njih. Istog trenutka su ga oborili na zemlju jakim udarcem u leđa, a onda i mučki počeli da šutiraju - počinje priču za Telegraf Golićev kolega Slavko Šećerov dodajući da nije bilo očevidaca, i da je Rajko sa polomljenim nosem krvareći, sam morao da pozove Hitnu pomoć koja ga je odmah odvezla u Klinički centar, gde je smešten na odeljenje Intenzivne nege.

Šećerov dodaje da je Golić "momak koji u životu mrava nije zgazio" i da ničim nije zaslužio da ga brutalno iz čista mira usred bela dana prebiju, a pogotovo da se nađe u situaciji da njegovi najbliži strepe za njegov život.

 (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • geograf

    18. februar 2014 | 23:06

    Srami se Srbijo! Ovo je najbolji covek na geografskom fakultetu, taj ni ton nije povisio na studente, nikad. Srami se!!!

  • Shon

    18. februar 2014 | 22:00

    Devedesete kucaju - Knele, Giska, Kristijan,... Uzor omladini. Bem ti takvu omladinu.

  • geografija

    18. februar 2014 | 23:26

    I ja sam student geografskog fakulteta.Samo da potvrdim da je Rajko mnoogo dobar profesor,bas je prava dobrica.Pre nisam verovala da neko nekog iz cista mira unakazi,al kad je Rajko u pitanju,sigurna sam da se to desilo iz cista mira.Podrska za Rajka i zelim mu brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA