Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sa mnom se neće čuti dok je živa!" Asmin doneo šokantnu odluku koja se tiče Aneli

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne želi više da komunicira sa njom

  • 0
Asmin Durdžić i Aneli Ahmić Foto-kolaž: Telegraf.rs, Pink.rs

Biznismen Asmin Durdžić oglasio se nakon što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić prozvala i direktno mu se obratila u emisiji "Magazin in".

Kako smo pisali, Aneli je priznala da očekuje da će uslediti problemi s Asminom po njenom izlasku iz "Elite", te da će njen bivši na svaki način pokušati da je vrati.

- Od njega ne očekujem ništa. Od takvog čoveka mogu da očekujem samo najgore, ništa dobro! Strahujem da će me kontaktirati posle rijalitija. Sigurno će mi pisati, proradiće mu sujeta, to znam. On deset meseci nije mogao da me kontroliše, da dođe do mene, i to ga je izjedalo. To je osoba koja voli da kontroliše, zove sa skrivenih brojeva... Sigurna sam da me nikada nije preboleo! Znam ga u dušu. Mislim da se debelo kaje za sve. Ja njemu nemam šta da kažem. kada bih ga srela rekla bim mu ''Sram te bilo, za sve što si mi napravio!'' Evo i sada ću mu se obratiti u kameru: "Sram te bilo za sve postupke koje su napravio prema meni, prema svom detetu, a najviše što za ovih 10 meseci nisi brinu o njemu" - rekla je odsečno Aneli.

Ipak, Asmin tvrdi da će sa Aneli komunicirati isključivo preko advokata.

- Ona je zaboravila da je ona od mene ostavljena mnogo pre "Elite"! Da je valjala, ne bi bila bivša! Nije mi jasno da neko ko je ostavljen može tako nešto da izjavi. Ona je ušla kao ucveljena žena, ne ja. Ona je mene imala tad samo kao prijatelja, a nakon svih stvari što je slagala, izgubila me je i kao prijatelja - počeo je Asmin, a potom dodao:

- Priča svaki dan da treba da se čuje sa mnom kad izađe, može samo da se čuje sa mojim advokatom ako ima šta da rešava vezano za Noru! Sa mnom se čuti neće dok je živa! A imali ste svi priliku da vidite kad god sam pokušao da se brinem o Nori, njena porodica me je ponižavala i pakovala robiju, tako da sve što bih rekao je suvišno. Jedino što se kajem je da sam sebi dozvolio da se spuštam na nivo Ahmićki, ali nažalost nisam znao kako drugačije da se odbranim - zaključio je Asmin Durdžić za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Aneli pretila Asminu: Trazim 20.000 evra i alimentaciju, zvacu ti policiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA