Berluskoni se razveo, ženi 50 godina mlađu

Bivša supruga, Veronika, najavila je rastanak od Berluskonija jos 2009. godine, rekavši tada da ne može da "ostane sa čovekom koji skakuće sa maloletnicama"

  • 7

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni  (77) je i zvanično razveden, što otvara mogućnost da čuveni milijarder i treći put stupi u brak, ovoga puta sa ženom koja je gotovo 50 godina mlađa od njega, javili su danas italijanski mediji.

"Sada Silvio Berluskoni može da se oženi po treći put" nakon što se razveo od Veronike Lario (57), preneo je list "Korijere dela sera". Isti list navodi da će Berluskoni sada, verovatno, oženiti svoju sadašnju partnerku, 28-godišnju Frančesku Paskale.

Berluskoni i Lario, koji imaju troje dece, zvanično su razvedeni posle 22 godina zajedničkog života i četiri godine razdvojenosti. Njih dvoje se, međutim, i dalje spore oko finansijskih detalja razvoda posle dugotrajne i žestoke pravne bitke, prenosi AFP.

Sud je prvobitno dodelio Veroniki Lario tri miliona evra mesečno, ali je ta suma naknadno smanjena na 1,4 miliona pošto je Berluskoni uložio žalbu. U međuvremenu se Lario žalila i sada sud treba da donese konačnu odluku.

Ona je najavila rastanak sa Berluskonijem u maju 2009. godine, rekavši u otvorenom pismu medijima da ne može da "ostane sa čovekom koji skakuće sa maloletnicama".

Tajkun povezan sa nizom skandala trenutno je upleten u tri sudska slučaja, a prošle nedelje se našao pred sudom zbog optužbi da je podmićivao jednog senatora. On je, takođe, osuđen na robiju zbog seksualnih veza sa 17-godišnjom prostitutkom i zloupotrebe službenog položaja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    19. februar 2014 | 17:25

    Prvobitno 3 miliona MESECNO?! Pola ove planete taj novac ne vidi za ceo zivot.

  • Nele

    19. februar 2014 | 19:39

    Nina ko te sprečava da, napraviš, zaradiš, stvoriš, ukradeš ili na bilo koji drugi način dođeš do tolikog novca?

  • MARIN

    19. februar 2014 | 23:06

    Nele, da li si ti sposoban u ovoj drzavi da dodjes do tih para? Odgovor je NE. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA