HOROR U UKRAJINI: Policija streljala ženu koja je protestovala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pored žene koja je bukvalno streljana i ostala nepomično da leži na zemlji u incidentu u gradu Hmeljnicki povređena je još najmanje jedna osoba. Snimak nesreće pojavio se na Jutjubu

  • 42

Stravičan snimak iz Ukrajine, iz grada Hmeljnicki na kojem se vidi pogibija žene koja je sa ostalim učesnicima protesta bila pred zgradom službe bezbednosti pojavio se na Jutjubu.

Na snimku se vidi kako grupa demonstranata razvaljuje ulaz u zgradu, a u sledećem trenutku čuje se rafalna paljba i nastaje metež.

Pored žene koja je bukvalno streljana i ostala nepomično da leži na zemlji u incidentu je povređena još najmanje jedna osoba.

Autentičnost snimka nije potvrđena, a nije objavjljeno ni više informacija o ovom incidentu u gradu u centralnom delu zemlje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    19. februar 2014 | 17:03

    Razvaljivali (vrata državne zgrade) pa odbijeni rafalima? Zar se to ne dešava u svakoj iole ozbiljnoj zemlji? I šta je tu čudno.. dobili su šta su tražili, banditi

  • @Team

    19. februar 2014 | 17:05

    Kad su juce nekolko policajaca isprebijali na mrtvo i svukli im uniformu pa sada teroristi obuceni u uniformi pucaju na nevine.A sve to u interesu 4 rajha.

  • djole

    19. februar 2014 | 17:02

    Ovo razbijanje i unustavanje i napadi na piliciju je sve drugo nego protestiranje. Ne znam ko je kriv ko je prav u ukraini, ali to nisu protesti to je nasilje i pljačka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA