Pogledajte kako snajperisti ubijaju demonstrante u Kijevu (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na internetu prikazuje jezivu situaciju sa ulica Kijeva u kojoj snajperisti hladnokrvno pucaju po demonstantima koji pokušavaju da se zaštite drvenim štitovima

  • 42

Demonstracije u Ukrajini ne jenjavaju uprkos primirju koje je predsednik Viktor Janukovič danas proglasio. Sukobi su veoma nasilni, a broj žrtava porastao je na 75. Snajperisti ukrajinskih snaga bezbednosti okupljene protestante i sunarodnike nemilosrdno su ubijali sa sigurne razdaljine.

Snimak vrlo uznemirujućeg sadržaja objavljen je na sajtu Jutjub, a na njemu su prikazani snajperisti koji pucaju do demonstrantima koji se kriju iza "drvenih" štitova.

Pucnji se čuju iz nepoznatog pravca, a oni koji su imali sreće da ih metak zaobiđe pomagali su i vukli ranjene i ubijene ne bi li ih zaklonili od rafala i pokušali da pomognu.

Pogledajte video: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodo

    20. februar 2014 | 15:29

    Postavite video kako " mirni" demonstranti snajperima pucaju na policiju ili su policajci sami sebe ubili?!!

  • veoma zabrinut

    20. februar 2014 | 15:36

    kada demonstrati pucaju iz snajpera (ima snimak na youtbe), bacaju molatove koktele, lincuju policajce i pale institucije to nije nista verovatno zato sto se to radi radii demokratije. zar ne? idi bre begaj.

  • stojke

    20. februar 2014 | 15:30

    Tako je trebao i Sloba. Sad ne bi bilo ovoliko tajkuna i tzv vodja studenata koji sad imaju jahte i ergele konja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA