Poslednji tvit devojke pogođene snajperom rasplakao je ceo svet (FOTO)

 
  • 34

Ukrajinka Olesija Žukovskaja (21) pogođena je u vrat snajperskim hicem dok je pomagala ranjenim demonstrantima u Kijevu. Poslednji tvit glasio je: Ja umirem

Mlada Ukrajinka Olesija Žukovskaja (21) postala je tužni simbol haosa koji vlada u Kijevu, nakon što je njena poslednja poruka na Tviteru obišla čitav svet.

Žukovskaja je prema prvim informacijama ubijena snajperskim hicem, a u trenucima neposredno pred smrt tvitnula je svoju poslednju poruku koja je glasila: Ja umirem.

Kasnije je međutim utvrđeno da je Žukovskaja ipak preživela, iako je teško ranjena u vrat, kao i da je poruku tvitnula u trenutku dok je šakom pokrivala ranu na vratu koja obilno krvari.

Mlada devojka je radila je kao medicinska sestra i brinula je o ranjenim učesnicima protesta tokom demonstracija u Kijevu.

Podsetimo, danas se pojavio i snimak koji prikazuje jezivu situaciju sa ulica Kijeva u kojoj snajperisti hladnokrvno pucaju po demonstantima koji pokušavaju da se zaštite drvenim štitovima.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saša

    20. februar 2014 | 17:31

    Neka počiva u miru!!!Ali što se tiče ovoga da neko ko je pogođen u vrat iz snajpera u zadnjim trenucima svoga života odlučuje da piše poruku na twiteru pa mislim da ovako nešto ne bi svario ni jedan normalan čovek na planeti,ovo je najekstremniji oblik korištenja nečije nesreće u propagandne svrhe(zapadna škola koju smo videli i na ovim prostorima)

  • Johny

    20. februar 2014 | 18:10

    Demonstranti? Opet je "zapadna demokratija" organizovala "mirne" proteste, u prvi plan izbacila "nevine građane" i koristi se ovakvim vestima da dirne u srce gledaoce i čitaoce. Već viđeno mnogo puta, ne nasedamo.

  • Ivanjica

    20. februar 2014 | 18:30

    Ma da. A onda kada je poslala poruku , popila je piće u društvu Klička na vrlo bezbednom mestu,uz komentar : - Da vidimo koliko će njih da se upeca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA