TEŠKA REČ: Lideri stranaka odgovaraju na vaša pitanja uživo!

Večeras će u emisiji "Teška reč" od 21 časa na TV Pink gosti biti Mlađan Dinkić, lider URS-a, Zoran Živković, predsednik Nove stranke, Nenad Čanak, lider LSV, kao i Dušan Bajatović, potpredsednik SPS, a oni će odgovarati na sva pitanja građana koji će moći uživo da se uključe

  • 9

Lideri stranaka večeras u emisiji "Teška reč" na TV Pink odgovaraju na sva pitanja građana.

Gosti Dragana J. Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika Informera, biće Mlađan Dinkić, Zoran Živković, Nenad Čanak i Dušan Bajatović. Svi koji žele mogu uživo da se uključe u emisiju i postave pitanje gostima pozivom na broj 011 / 30 - 63 - 419.

Večerašnji gosti emisije "Teška reč" razgovaraće o svim aktuelnim temama u Srbiji, izborima koji nas čekaju 16.marta, kakve rezultate svojih stranaka očekuju na izborima i da li će preći cenzus.

Takođe, gosti će pričati o tome šta se dešava na relaciji Dačić - Tadić - Đilas, kao i da li je moguća Vlada u kojoj će biti SPS i NDS.

Jedna od tema će biti i to da li NDS Borisa Tadića može da ima bolji rezultat od Demokratske stranke čiji je doskorašnji član bio,  i da li se očekuju žešći napadi između stranaka u samom finišu kampanje.

"Tešku reč" možete pratiti od 21 čas uživo OVDE.

(Telegraf.rs / Plaćen tekst)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA