≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

KSS se oglasio zbog Nikole Jokića: Da li ova poruka znači da će igrati za Srbiju u Parizu na OI?

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savez čestitao asu Denvera na novoj MVP tituli

  • 3
Nikola Jokić Foto: Marko Jovanović

Nikola Jokić je ispisao istoriju NBA lige, pošto je po treći put osvojio nagradu za najboljeg igrača lige, a povodom toga oglasio se i Košarkaški savez Srbije, koji mu je čestitao putem društvenih mreža.

Jokić je treći put osvojio ovo laskavo priznanje u poslednje četiri godine i postao tek deveti igrač sa tri ili više MVP priznanja.

- Po treći put, najkorisniji igrač NBA lige je naš Nikola Jokić! Na taj način, reprezentativac Srbije je ispisao još jednu stranicu u istoriji našeg sporta, NBA lige i košarke na globalnom nivou. Ponosni na Nikolu! Čestitamo - objavljeno je na zvaničnom nalogu KSS.

Jokić je regularnom delu sezone u NBA ligi prosečno beležio 26,4 poena uz 12,4 skokova i devet asistencija.

Navijače iz Srbije najviše zanima da li će Jokić ovog leta igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je prošle godine otkazao Mundobasket zbog premora nakon naporne NBA sezone i osvajanja prstena.

Ova čestitka Saveza, kao i to što je označen kao reprezentativac Srbije, mnogima već deluje kao dobar znak kada je potencijalno Jokićevo učešće na Olimpijskim igrama.

Jokić trenutno sa Denverom gubi sa 2:0 u polufinalu zapadne konferencije od Minesote, a oba puta su izgubili na svom terenu.

Naredni meč Jokić sa Denverom igra u Minesoti u subotu od 03.30.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji Jokićev saigrač divljao u porazu Denvera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA