STRAVIČNA NESREĆA: Dve osobe poginule u sudaru na Zvezdari

U teškoj saoraćajnoj nesreći u Beogradu život su izgubile dve, a teško je povređena jedna osoba. U udesu su učestvovala tri automobila

  • 6

Dve osobe su poginule, a najmanje jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći u ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.

Poginuli su vozač "renoa megan" M. B.(32) i vozač "pežoa 206" M. R.(25). Povređena je K. D. (24), koja je bila suvozač u "renou", a ona je prevezena prevezena u Urgentni centar. Neverovatnom srećom nije povređen stariji muskarac koji je vozio "fiat pandu".

Sudar se dogodio nešto posle 22 sata, a u njemu su učestvovala tri vozila: "reno megan", "fijat panda" i "pežo 206".

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kada je "pežo", iz još neutvrđenih razloga, prešao na levu - suprotnu stranu puta, preko pešačkog ostrva. On je zatim udario u "megan" i "pandu", zarotirao se i udario u banderu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anita

    4. mart 2014 | 01:12

    uzas. tuga. sve deca :(

  • VJ

    4. mart 2014 | 02:58

    Tuga. Strahota. Nečija deca jesu, ali nećemo ljude od 25-30 god.nazivati decom, trebalo bi da su dovoljno zreli i odgovorni da ne ugrožavaju svoje i tuđe živote jureći kao sumanuti. Sumnjam da bi se ovo što vidimo na fotografijama dogodilo da su išli 50km/h. Ostali su se nažalost našli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu ni krivi ni dužni. Da li neko može konačno da počne oštro da kažnjava prebrzu vožnju, razgovor mobilnim u toku vožnje bez 'hands free' uređaja i sl.prekršaje koji su odneli i odneće mnoge živote??

  • stojan protic

    4. mart 2014 | 04:05

    Opet brzina .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA