POMAŽU RUSIMA: Četnici blokirali put na Krimu!

- Ostali na barikadama, kao ovaj Srbin, došli su da pomognu "pravoslavnoj braći". On je izjavio da ne pripada paravojnim formacijama - napisao je Mark Louen, britanski novinar kao komentar uz ovu sliku na društvenoj mreži Fejsbuk

  • 78

Izveštač BBC-ija iz Ukrajine Mark Louen objavio je na svom profilu na društvenoj mreži "Tviter" sliku jednog od dobrovoljaca iz Srbije koji učestvuje u blokadi puta u ovoj zemlji.

- Ostali na barikadama, kao ovaj Srbin, došli su da pomognu "pravoslavnoj braći". On je izjavio da ne pripada paravojnim formacijama - stoji komentar Louena uz ovu sliku.

Inače, u ovoj multietničkoj državi "četnici" su došli pre nekoliko dana kako bi, prema njihovim rečima", pomogli ruskoj nacionalnoj manjini na Krimu.

Podsetimo, etničkih Rusa ima u svim republikama bivšeg Sovjetskog Saveza, a u pojedinima čine i trećinu ukupnog stanovništva. Nisu svuda teritorijalno koncentrisani, ali regije gde jesu mogu posle Krima odlučiti da slede isti put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knajz Milos

    8. mart 2014 | 17:25

    Svaka im cast! Samo sloga nas spasava! Živel Rusija i Srbija

  • ironičar

    8. mart 2014 | 20:53

    Sva se bagra iz komšiluka nekadašnjih Srba i današnjih Šiptara skupila da komentariše ovu vest. Zapamtite da u vašoj federaciji i Krvatskoj od nacionalizma i mržnje prema Srbima preživeti nećete! Dobro vas političari i mediji manipulišu (da su Srbi krivi što vi posla i leba nemate) BEDNICI :) Možete sada pljuvati ali kad ponovo pukne i kad vas neće zapad štititi onda znate na čemu ste ljigavci mali. Sirija i odlaženje terorista u borbu za islamizam i američke interese je druga stvar.. vi ni ne znate arapski, ni persijski ni turski da pričate iako mislite da ste Turci, vama je pustinja daleko od očiju. . . A sasvim drugo je otići pomoći Ruskom narodu u nevolji protiv Amerske i zapadnjačke belosvetske masonske oligarhije i opresije, ne samo da smo iste vere i tradicionalno bratski narod, nego su nam i jezici slični :) .. a vi ste potomaci običnih turskih sluga okupatora balkana i to ćete zauvek ostati - sluge koje lažu samom sebi da su nešto što nisu... uzgred toga premali ste da se dižete nešto svi zajedno... inače svaka čast ovim momcima. A vi bednici mali iz komšiluka, rekao sam vam šta vas čeka, doći će vreme, biće opet plakanja "zapade pomoziii".

  • Srpski Front

    8. mart 2014 | 16:18

    Koga bhapsimo??? Šta je vama ljudi??? Ovaj III Svetski Rat je kao nova godina. 31. Decembar u podne, a vi nemate osecaj da je nova godina sutra... Samo da se zapuca u svim delovima sveta i svim zemljama koje traze otcepljenje pa da se i mi Srbi slozimo :) Jednom u veku nama je dovoljno <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA