Ovo su putnici nestalog malezijskog aviona (FOTO)

Još uvek je nepoznata sudbina putnika aviona malezijske kompanije, koji je misteriozno nestao posle sat vremena od polaska iz Kuala Lumpura. Iako nema konkretnog objašnjenja gde je letelica sa ljudima koje je prevozila, rođaci i najbliži prijatelji i dalje ne gube nadu da su možda živi

  • 8

Usled nepotpunih informacijama o misterioznom nestanku aviona "Malezije Erlajnza", koji je nestao sa radara pre 10 dana sa 239 putnika i 12 članova posade, sve se više čini da su svi ljudi u letelici svedeni samo na broj.

Tu su i njihove porodice i ostali koji ih vole i pate za njima, i za njih su mnogo više nego što se misli. Poreklom iz najmanje desetak zemalja, predstavljaju gubitak za čitavo čovečanstvo. Najmlađi putnik ima 2 godine, najstariji 76, a pet mališana nije dočekalo svoj peti rođendan.

Oni su inženjeri, umetnici, kasakaderi, budistički sveštenici... Za one koji ne gube nadu da su živi, oni su očevi, majke, deca, partneri i najdraži prijatelji. Individualci sa 239 jedinstvenih biografija, posebnosti i sa isto toliko života.

Predstavićemo vam nekoliko putnika, koji su se našli na letu MH370 iz Kuala Lumpura ka Pekingu.

Puspanahtan Subramaniam (34) je stručnjak za informacione tehnologije i otac dvoje mlade dece. Kada se spremao za let, mališani su ga uhvatili noge da bi ga sprečili da krene na put. Morao je da obeća da će im doneti čokolade i poklone iz Pekinga.

Džu Kun (35) je kaskader i stručnjak za borilačke veštine. Glumio je u filmovima "Velemajstor" i "Zabranjeno kraljevstvo". Najavio je da će uskoro početi da snima seriju "Marko Polo" u američkoj produkciji. Njegovi nalozi na društvenim mrežama su preplavljeni porukama ljubavi i nade da je možda živ.

Mao Tugui je poslednji razgovor imao sa svojom ženom. On je slikar i krenuo je na svoju izložbu, koja je trebala da se održi u Kini.

Muhamed Khairul Amri Selamat (29) je malezijski inženjer civilnog vazduhoplovstva koji radi za privatne avionske kompanije. Policija istražuje sve putnike i posadu, ali je on posebno interesantan zbog svog znanja o avijaciji. Njegov otac je izjavio da je siguran da Muhamed nije umešan u moguću otmicu aviona.

Mukteš Mukurdži (42) je podpredsednik kineske kompanije "Ksoal Enerdži end Risors". Sa ženom Ksiamo Bai (37) je nekada živeo u Montrealu, a bračni par je ostavio svoje dvoje dece kod bake u Pekingu dok su oni bili na odmoru u Vijetnamu.

Pouri Nour Mohamad Merdad (19) i Delavar Sejedmohamederza (29) su mladi Iranci, koji su se sa ukradenim pasošima ukrcali na let 370. Veruje se da je Pouri putovao u Nemačku gde se nadao da će dobiti azil, navela je policija, i dodala da su vlasti bile u kontaktu sa njegom majkom koja se nalazi u Nemačkoj i koja je očekivala dolazak svog sina u Frankfurt.

Mašinski inženjer Pol Viks (39) iz australijskog grada Perta, oženjen i otac dvoje male dece, dobio je odličan posao u Mongoliji, na koji je krenuo nestalim avionom “Malezija erlajnsa” na letu MH370 za Peking. Pre polaska, supruzi Danici je ostavio svoju burmu i sat, uz poruku da ih da sinovima “ako se njemu nešto dogodi”.

Pre polaska, Viks se slikao sa suprugom i sinovima, koji su ga i ispratili na avion. Nadao se da će mu posao za kompaniju “Transvest Mongolija“ omogućiti da svojoj porodici obezbedi bolji život, ali sudbina je htela drugačije.

Među 239 putnika aviona malezijske kompanije, koji je nestao iznad Južnog Kineskog mora nalazilo se 20 stručnjaka američke kompanije "Friskejl Semikonduktor". Grupa inženjera i stručnjaka američke kompanije, koja se bavi poluprovodničkim komponentama, bila je angažovana na unapređenju kompanijskih postrojenja za čipove u kineskom gradu Tjencin i glavnom gradu Malezije Kuala Lampuru.

(Telegraf.rs / Izvor:cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA