Vest o hapšenju Šarića obišla region

Na udaranim stranicama svih portala u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori objavljene su informacije beogradskih medija o tome da je zvanično Šarić uhapšen jutros u zajedničkoj akciji policija Srbije i Crne Gore

  • 0

Vest o hapšenju vođe kriminalnog klana osumnjičenog za trgovinu drogom Darka Šarića obišla je region.

 

Na udaranim stranicama svih portala u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori objavljene su informacije beogradskih medija o tome da je zvanično Šarić uhapšen jutros u zajedničkoj akciji policija Srbije i Crne Gore.

 

Portali prenose da je ključna bila uloga srpske Bezbednosnoinformativne agencije. Makedonski mediji prenose da je Šarić transportovan u Beograd.

 

 

Napominje se da se ime Darka Šarića prvi put se pojavilo u javnosti pre pet godina, u oktobru 2009. godine, kada je urugvajska policija u luci Santijago Vaskez kod Montevidea zaplenila 2,8 tona kokaina na jahti Maui, koja je plovila pod zastavom Velike Britanije.

 

Konferencija za novinare povodom hapšenja Šarića biće održana u podne u Beogradu, a crnogorski portal CdM najavljuje da će konferencija za novinare biti održana i u Podgorici.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA