TUČA NAVIJAČA: Drama u centru Zagreba

Pretpostavlja se da su različite grupe navijača sukobile u glavnom gradu Hrvatske, a čin huliganizma je trajao desetak minuta na samo nekoliko stotina metara od policijske stanice

  • 3

Grupa od najmanje 30-ak osoba sinoć je u 21.30 dogovorila organizovanu tuču u neposrednoj blizini pošte kod Glavne železničke stanice u Zagrebu, piše "Jutarnji list".

Muškarci stari između 20 i 30 godina u okršaju su pokazali neviđeni primitivizam, palili su baklje i nastavili svoj divljački pohod prema Trgu kralja Tomislava. Huliganizam je trajao desetak minuta, na svega 200 metara od policijske stanice. Ubrzo su na mesto nereda stigli policajci, koji su razularenu masu krenuli da hvataju po okolnim ulicama.

U službene prostorije tokom večeri je privedeno 11 osoba, nad kojima se provode odgovarajuće kriminalističke obrade, nakon kojih će uslediti prekršajne i kaznene prijave.

Najveći deo privedenih je s područja Zagreba i okoline, ali su u stanici završili i mladići s područja Dalmacije i ostalih delova Hrvatske. Kako se neslužbeno saznaje, najverovatnije je reč o različitim grupama navijača.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ¥¥¥

    18. mart 2014 | 12:42

    nek se pobiju

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    18. mart 2014 | 12:50

    Masovna tuca preko 30 na 200 m od policije.i trajalo oko 10 min....mora da su saptali.......imaju muriju spremnu... nema sta....mora da su se usrali i sakrili u stanici dok im nije jos pojacanje stiglo..... :-)

  • Sale

    18. mart 2014 | 12:59

    Zasto im to u zivotu treba?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA