ZAJEDNO ZA SANDRU: Pomozimo devojci koja boluje od epilepsije, a nema za lekove!

Sa 9.000 dinara socijalne pomoći porodica Ljubinković jedva spaja kraj s krajem, s obzirom na to da je za lekove i terapiju njihove ćerke Sandre koja boluje od epilepsije neophodno izdvojiti 7.000 dinara. Otac Đorđe apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu

  • 8

Sandra Ljubinković (24) iz Buđanovaca kod Rume boluje od epilepsije i agorafobije (plaši se da izađe iz kuće). Njeni roditelji su nezaposleni i nemaju novca za neophodno lečenje i terapiju, te mole ljude dobre volje da im pomognu.

- Sutra je Sandri rođendan. Puni 24 godine, a ja nemam novca ni tortu da joj kupim - počinje priču za Telegraf Sandrin otac  Đorđe Ljubinković -  Moja Sandra je bila sjajan student Poljoprivrednog fakulteta sve do marta 2007. godine, kada ju je iznenada zadesila bolest! Pošto je osetila slabost u nogama, počela je da povraća, a onda iznenada i pala u nesvest. Doktori su joj najpre dijagnostikovali tumor na mozgu, zatim su zaključili da ima upalu mozga i da je pretrpela više manjih šlogova da bi joj na kraju,  posle niza pregleda, rekli da definitivno boluje od epilepsije.

Sa 9.000 dinara socijalne pomoći porodica Ljubinković jedva spaja kraj s krajem s obzirom na to da je za Sandrine lekove i terapiju na koju mora da ide u bolnicu u Sremskoj Mitrovici neophodno izdvojiti 7.000 dinara. Uz svu muku, i Sandrina majka Milanka boluje od epilepsije.

- Najtužnije mi je kada vidim kako se moja nekada živahna ćerka povlači u sebe, a takva je naročito postala kada je saznala da ne može da nastavi školovanje. Postala je tužna, vremenom se povlačila u sebe, počelo je da joj smeta društvo... Odjednom se javio i strah od izlaska iz kuće - ispričao nam je Đorđe još jednom se zahvalivši svima koji odluče da uplate bilo kakva sredstva na namenski račun, koji je otvoren za pomoć Sandri.

Sredstva se mogu uplatiti na sledeće brojeve računa:

Banka Pošte (Poštanska štedionica)

Broj računa: 200-45586120-22, račun je otvoren na ime Đorđe Ljubinković

Broj deviznog računa:

Banca Intesa

Broj računa: RS 35-160-5530200631185-22, naznaka za Sandru Ljubinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan™

    19. mart 2014 | 13:01

    Ukljucite mobilne mreze, svako ce poslati po par poruka. Mnogo je lakse.

  • Shworc

    19. mart 2014 | 12:54

    Dusa me zaboli kad ovakve tekstove citam...

  • Stevo

    19. mart 2014 | 13:58

    Da li je moguca uplata iz inostranstva i postojili mogucnost da se kontaktira Sandrina porodica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA