Umrla nakon što je vazelinom pokušala da poveća grudi!

Angertinka Sonja Peres Ljanson (39) koja je ubrizgavala vazelin u sebe kako bi povećela grudi, umrla je od plućne embolije kada joj je vazelin dospeo u krv

  • 6

Argentinka Sonja Peres Ljanson (39 ) preminula je od plućne embolije nakon što je sama sebi pokušala da poveća grudi, prenosi sajt "Gawker”.

Ona je imala poteškoća sa disanjem, nedeljama nakon što je sebi u grudi ubrizgala vazelin, piše argentinski list “La Capital”.

Kada je otišla u bolnicu, doktori su joj u plućima otkrili ugrušak krvi, izazvan vazelinom koji joj je dospeo u krvotok. Ona je umrla šestog marta u bolnici u kojoj je provela mesec dana.

- Ona je najpre sve negirala, ali je na kraju priznala da je sebi ubrizgala vazelin. Nikada nisam video ovakav slučaj. Ljudski organizam ima antitela za borbu protiv bakterija i virusa, ali nema nikakav mehanizam protiv ovog tipa proizvoda - rekao je Hulio Pla, načelnik hirurgije u bolnici u kojoj je Ljansonova lečena.

Pre pokušaja povećanja grudi, Ljansonova je bila zdrava, bavila se sportom.

Ovo nije prvi slučaj korišćenja vazelina u kućnim “estetskim zahvatima”. U azijskim zemljama postoji opasan trend povećanja penisa ubrizgavanjem vazelina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepa prase

    21. mart 2014 | 00:34

    Zbog grudi platila glavom, kompleksi su cudo

  • BALKANSKI SPIJUN

    21. mart 2014 | 03:48

    Staa da radis kad nije naucila od nasih politicara kako se koristi vazelin pred Brisel....!

  • Beba

    21. mart 2014 | 07:40

    Ko nema u glavu ima u...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA