PREDSTAVNICI KOLEDŽA U BEOGRADU: Evo gde možete da studirate u Americi!

Na Sajmu visokog obrazovanja za južnu Evropu, koji će biti održan u hotelu Falkenštajner u Bulevaru Mihaila Pupina 10k od 17.00 do 20.00 časova, budući studenti imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima prijemnih odeljenja američkih koledža i univerziteta i dobiju informacije o uslovima upisa i mogućnostima za dobijanje stipendija

  • 1

U četvrtak, 27. marta u 17.30 časova, savetnik za medije i kulturu Američke ambasade u Beogradu, Rajan Rolands, otvoriće Sajam visokog obrazovanja za južnu Evropu, koji će biti održan u hotelu Falkenštajner u Bulevaru Mihaila Pupina 10k od 17.00 do 20.00 časova.

Sajam organizuje Međunarodni akademski centar - Education USA Srbija u saradnji sa Američkom ambasadom u Beogradu i Biroom za obrazovanje i kulturu američkog Stejt departmenta.

Education USA, mreža savetodavnih centara podržana od Stejt departmenta, ima predstavnike u 170 zemalja, a po prvi put organizuje Sajam visokog obrazovanja za južnu Evropu.

Sajam će biti održan u glavnim gradovima Portugalije, Španije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Makedonije. Budući studenti će imati priliku da razgovaraju sa predstavnicima prijemnih odeljenja američkih koledža i univerziteta i dobiju informacije o uslovima upisa i mogućnostima za dobijanje stipendija.

Sajam je otvoren za sve učenike srednjih škola, studente univerziteta i stručnjake koji planiraju dalje usavršavanje, a svi zainteresovani mogu da se registruju za posetu na iacbg.org, čime postaju i učesnici nagradne igre. Nagradno izvlačenje se održava u četvrtak u 18.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljanа.

    27. mart 2014 | 01:44

    Уз добијање стипендија биће и друге обраде, за следеће 'њихове' људе, кад затреба. То је било испочетка и са "Слобом". Уз нормално добре надокнаде. Пара врти где бургија неће.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA