Nekadašnji "Ruski car" zatvoren do daljeg

Ugostiteljski objekat "Vapiano", poznatiji kao "Ruski car" zatvoren je do daljeg, a na vratima objekta okačeno je obaveštenje da je oduzet u krivičnom postupku

  • 24

Čuveni beogradski ugostiteljski objekat "Vapiano", poznatiji kao "Ruski car", zatvoren je do daljeg.

Na njemu je okačeno obaveštenje Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom, koje radi pod ingerencijom Ministarstva pravde i državne uprave.

- Ovaj objekat privremeno je oduzet u krivičnom postupku i njime upravlja Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom - piše na obaveštenju okačenom na izlog, a prenosi Pressonline.rs.

Pored ovog, okačeno je i drugo obaveštenje u kom se kaže da je objekat zapečaćen od strane Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom i da svaka povreda pečata podleže krivičnoj odgovornosti.

Za sada nije poznato o kom krivičnom delu je reč, ali kod konfiskacije je uobičajeno da se oduzima imovine stečena krivičnim delom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prevareni radnik

    23. april 2014 | 22:54

    Nije lepo smejati se tudjoj nesreci ali gospodjo Bulic dosao je i na vas red...Ostali ste mi duzni dosta para i pravili se ludi krijuci se iza sina i onog "hrvata"mileta siledzije!!! Ali ko ne plati na mostu platice na cupriji,uvek bilo!!!Zbogom...

  • Pravnik

    23. april 2014 | 22:54

    Pa drži ga neki krimos logično!

  • Mirsad Kuburović

    24. april 2014 | 00:10

    Otvorili su jos jedan restoran pod istim imeno,tako da....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA