Direktor Doma zdravlja čiji lekari nisu pomogli povređenom dečaku podneo ostavku!

Dr Radomir Kovačević, v.d. direktora Doma zdravlja Novi Beograd, podneo je ostavku iz moralnih razloga nakon što su lekari ove institucije odbili da pomognu dečaku koga je udario automobil na nekoliko metara od ulaza u Dom zdravlja

  • 33

Dr Radomir Kovačević, v.d. direktora Doma zdravlja Novi Beograd, podneo je ostavku iz moralnih razloga nakon što su lekari ove institucije odbili da pomognu dečaku koga je udario automobil na nekoliko metara od ulaza u Dom zdravlja, saznaje Telegraf.rs!

Lekari Doma zdravlja "Novi Beograd" odbili su u sredu, 30. aprila, da izađu i pomognu dečaku koga su udarila kola praktično ispred ulaza u tu ustanovu.

Dete (11) je, nakon što ga je udario automobil marke "kia", ostalo da leži polusvesno na ulici. Iako je čitateljka Telegrafa Slađana ušla u Dom zdravlja i pozvala nekoliko lekara da pomognu, niko se nije odazvao. Kako je kasnije utvrđeno, dečak je u nesreći zadobio teške povrede glave.

Nakon incidenta, dr Radomir Kovačević istakao je da će ispitati slučaj, a dok se ne utvrde svi detalji dvoje lekara koji su bili u smeni tog dana, biće suspendovani. Ipak, kako je Kovačević dodao tada, tvrdnje da su lekari "uskratili pomoć povređenom detetu su apsolutno neistinite".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneki

    9. maj 2014 | 12:37

    Dajte imena lekara ako je iz ordinacije 12 onds je to moja lekatka ne zelim vise ni da je vidim! OTKAZ MOMENTALNO!!!!

  • Djuro

    9. maj 2014 | 12:20

    Davno zaboravljeni moral. Bravo za doktora!!!

  • LAVINIJA

    9. maj 2014 | 12:51

    DA JE PAS UDAREN PA DA ISTRCE DA POMOGNUM ZAO MI JE STO JE ZBPPG NEKOLICINE VEOMA LOSIH LEKAEA POCELA GENERALNA HAJKA NA PROFESIJU. PRITOM TU IMA TOLIKO DOBRIH,STRUCNIH I NESEBICNIH LJUDI KOJI BELOG DANA OD POSLA NE VIDE A CIJI SU REZULTATI NA SVETSKOM NIVOU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA