PRIORITET ZA OVO JUTRO: Odbrana TENT-a po svaku cenu!

Odbrana Termoelektrane “Nikola Tesla” u Obrenovcu prioritet je za ovo jutro, a tamo će krenuti 13 kamiona sa džakovima punih peska stacioniranih u Kapetaniji

  • 1

Odbrana Termoelektrane “Nikola Tesla” u Obrenovcu prioritet je za ovo jutro. Prvi talas stigao je do Beograda i danas će se raditi na odbrani glavnog grada, ali je u ovom trenutku hitniji posao u Obrenovcu.

Prema izveštajima salica mesta, u zoru od 28 kamiona sa džakovima napunjenih pored Kapetanije njih 15 ostaće za zaštitu savske obale u glavnom gradu, a 13 hitno će biti prebačeno u odbranu TENT.

Kako je ministar Aleksandar Antić već izjavio u nedelju uveče, problem je pojačan činjenicom da zbog porasta Dunava i novog talasa iz Hrvatske upravo deo oko TENT ima najveći vodostaj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danica Markovic

    19. maj 2014 | 17:02

    Ne razumem zasto pored svih spasioca sam Srpski spasilacki tim trpi medijski mrak i niko ih ne spominje.Rame uz rame sa vojskom,zandarmerijom ti momci na terenu i Predrag Balcacanovic Privatno na info netu Fb su ucinili puno.Plus obezbedili i dopremili ogromnu pomoc za Srbiju.Pa spomenite ih makar uz sve ostale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA