Oko 1.000 ljudi dizalo nasip kod Marinade! (FOTO) (VIDEO)

Oko 1.000 inženjera kompanije "Komtrejd" i studenata visoke škole za informacione tehnologije ITS uz pomoć brojnih građana uspešno je podiglo nasip kod splava "Marinada" ispod Gazele i tako se uključilo u spasavanje obale Beograda

  • 5

Oko 1.000 inženjera kompanije "Komtrejd" i studenata visoke škole za informacione tehnologije ITS okupilo se da podigne nasip kod splava "Marinada" ispod Gazele i tako spasi obalu Beograda!

Fotografije na kojima je evidentirano složno podizanje nasipa objavljena je na Tviter profilu predsednika kompanije "Komtrejd", Veselina Jevrosimovića.

- Posao, obavljen! - napisali su na svojim Tviter profilima studenti nakon uspešno obavljenog posla.

Studentima i inženjerima svesrdnu pomoć pružili su i građani, koji su saznali da će se nasip podizati danas, preko društvenih mreža.

Podsetimo, Udruženje za IT sektor Privredne komore Srbije (PKS) u petak je pokrenulo inicijativu za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

Do sada je zahvaljujući ovoj inicijativi PKS-a prikupljeno skoro 16 miliona dinara, od čega je 11 miliona donirala kompanija "Komtrejd".

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marija

    19. maj 2014 | 21:51

    Samo Sloga Srbina Spasava!!

  • Torcida sandzak

    19. maj 2014 | 22:28

    Veliku pomoc smo poslali iz Novog Pazara a i stize jos!

  • Tamara

    19. maj 2014 | 22:56

    Lud I Besan ti bas ne znas na koji nacin i dokle bi dzakovi trebalo da se pune pa da te uputim .Puni se samo jedna trecina dzaka da bi bolje legli da ne bi bilo pukotina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA