MALI: Grad će podržati izgradnju pristana na Zemunskom keju

– Neophodno je da se uradi kompletna dokumentacija i grad će u tome pomoći u najkraćem mogućem periodu, kako bi stvorili sve potrebne uslove za realizaciju ove investicije već tokom ove godine – izjavio je gradonačelnik Siniša Mali

  • 9

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas opštinu Zemun, gde je sa predsednikom ove opštine Dejanom Matićem i opštinskim čelnicima razgovarao o najvažnijim projektima, planovima, kao i problemima koje opština ima u svakodnevnom radu.

Sastanku su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika za komunalne delatnosti Borko Milosavljević, član Gradskog veća Aleksandar Marković i sekretar za finansije Slobodan Milosavljević.

Ovo je prvi u nizu radnih sastanaka koje planiram da održim sa predsednicima svih 17 beogradskih opština. Naša želja je da se što detaljnije upoznamo s radom svake gradske opštine, njihovim problemima i teškoćama, ali i sa planiranim investicijama, kako bismo videli na koji način grad Beograd u njih može da se uključi i pomogne njihovu realizaciju. Danas smo razgovarali o ubrzanju nekih elemenata planske dokumentacije koji su neophodni da bi proces investiranja u opštinu Zemun bio efikasniji, a razmotrili smo i probleme sa kojima se opština suočava, poput proširenja groblja i izgradnje novih privrednih zona u blizini mosta Zemun–Borča. Definisali smo radne grupe od kojih će se svaka pojedinačno baviti svakim od ovih problema – istakao je gradonačelnik.

Prva investicija kojoj će grad pružiti podršku jeste izgradnja pristana na Zemunskom keju.

– Neophodno je da se uradi kompletna dokumentacija i grad će u tome pomoći u najkraćem mogućem periodu, kako bi stvorili sve potrebne uslove za realizaciju ove investicije već tokom ove godine – rekao je Siniša Mali, zahvalivši predsedniku opštine na gostoprimstvu i pruženoj saradnji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    6. jun 2014 | 21:28

    Toliko si mali da je to strasno..Za sve se ima a za decu ne...c c c

  • meek mill

    6. jun 2014 | 22:48

    a za trudnice se nemq

  • Marko

    7. jun 2014 | 14:57

    Ovog Malog ne mogu da razumem,uzeo je para od trudnice i penzionera,kaze nema para,ok nema para...a kako ima para da se vrši rekonstrukcija Slavije,kako ima para da se vrši rekonstrukcija Vojvode stepe...pa ako hoće da stabilizuje budzet,ako nema para mogao je odlozi te rekonstrukcije za godinu,dve i da da pare socijalnim kategorijama,ali jbg na socijalbim kategorijama ne može da namlati pare kao što može na rekonstrukciji Vojvode stepe i Slavije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA